- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ok. openSUSE-hez van elég izmos dokumentáció.
Ott szerintem majd mindenre kapsz választ.A disztróknak az a lényege, hogy egy csomó programot adnak hozzá. Meg drivereket. Elsőként mindig a hivatalos csomagokat próbáld telepíteni. Ha nincs megfelelő akkor keress csak más utakat.
Itt a suse csomagkezelése, illetve pár mondatban összefoglaltam az alapokat egyik cikkem elején.A kérdés az, hogy a virtuális gép milyen vga-t emulál. Gyanítom "generic" amit vesa drivernek el kell tudni vinnie. Persze kipróbálhatsz egy catalyst telepítést és fenn is lehet a driver, csak ne azt használd. Illetve betöltheted azt is, csak akkor a Linux terminál üzemmódjával szembesülsz.
-
-
anulu
félisten
ehh, Firefox 1.0 is vicces egy állat. 9.3 alatt összepakoltam a netet (csont nélkül megtalálta az nF4 hálóját!
), FF indít, reflexből PH!. és ekkor jött a meglepetés, ami nem volt kellemes.
egyszerűen szét volt esve az oldal és villogott a felső banner, fórum rendben. windows-os FF-el jó. ha egyszer rászánom magam a Linux-ra, X alatt tuti, h vmi Netscape-et fogok használni. nagyon régen win alatt is azzal neteztem, és egész jól kijöttünk egymással. -
anulu
félisten
ehhe, saját f@szom nem verem a csalánba!
fel akartam először pakolni VirtualPC-re, csak menet közben rájöttem, h a 64bites image-et húztam, le, mondván, h hamár AMD64, akkor... csakhogy a VirtualPC 32bites, és elküld a fenébe yoól. vhogy be kéne izzítanom a 30GB-os vinyóm. csak az a baj, hogy a 9.3-ról tudom, h nincs baja az nForce4-el, de ha a 9.2-höz pl új kernelt kell forgatnom, akkor csomóban fogom a hajam kitépni. nemtom, h mi legyen. mellesleg meg jelenleg csak NTFS partícióm van, úgyhogy először azok között is menetet kéne vágnom...
winxp 64bit final-t akarok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest