- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
ehh, Firefox 1.0 is vicces egy állat. 9.3 alatt összepakoltam a netet (csont nélkül megtalálta az nF4 hálóját! ), FF indít, reflexből PH!. és ekkor jött a meglepetés, ami nem volt kellemes.
egyszerűen szét volt esve az oldal és villogott a felső banner, fórum rendben. windows-os FF-el jó. ha egyszer rászánom magam a Linux-ra, X alatt tuti, h vmi Netscape-et fogok használni. nagyon régen win alatt is azzal neteztem, és egész jól kijöttünk egymással."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
ehhe, saját f@szom nem verem a csalánba! fel akartam először pakolni VirtualPC-re, csak menet közben rájöttem, h a 64bites image-et húztam, le, mondván, h hamár AMD64, akkor... csakhogy a VirtualPC 32bites, és elküld a fenébe yoól. vhogy be kéne izzítanom a 30GB-os vinyóm. csak az a baj, hogy a 9.3-ról tudom, h nincs baja az nForce4-el, de ha a 9.2-höz pl új kernelt kell forgatnom, akkor csomóban fogom a hajam kitépni. nemtom, h mi legyen. mellesleg meg jelenleg csak NTFS partícióm van, úgyhogy először azok között is menetet kéne vágnom...
winxp 64bit final-t akarok!!!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
ftp://ftp.nl.uu.net/pub/linux/suse/x86_64/9.2/iso/
ez a fullja"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
nemrég ért le a 9.2 AMD64 DVD installja. 3.3GB.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
na, visszabootoltam winxp alá. a language settings-nél szó nélkül csonttá fagy, a hálókártyát megtalálja, de nem szólal meg, és nem tudok normálisan mountolni.
vki megmondaná, hogy a natív SATA1-es pontra milyen /hd* név alatt hivatozik?"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
jelentem, vagyok van 1-2 baromi furcsa dolog, de alapvetoen nem rossz. (igen, ay egyik furcsasag, h nem tudom normalisan beallitani a billentyuzetet).
mindenfajta beallitas nelkul megtalalta az nForce4 halokartyajat, hang teszt most jon
VGA is rendben. asszem ebbol full verzio lesz de csak akkor, ha kint lesz az OpenOffice 2.0 final."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
ez piszok lassú
vmi http-s cím kéne, h le tudjam szedni FlashGet-tel..."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
live. egyelőre nekem ennyi elég. ezzel le tudom nagyjából tesztelni, hogy mit is tud a gépemmel. és most lesz először final 64bites oprendszer a gépemen
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
nah, már csak egy DVD-t kell ezen kívül megírnom, utána bootolom, és mondok tapasztalatot. ha tetszik, akkor lehet, h 9.3 DVD full beszerzés lesz belőle. remélem, nem fog meghalni a PCI-E-s VGA-tól, mint a woody R4...
-
anulu
félisten
#9-ben levő Live 9.3 AMD64-et Hollandiából.
-
anulu
félisten
#9-ben levő linkről már jön 1,3GB, ez még egész viselhető. azért thx!
-
anulu
félisten
válasz Alvin_ti4200 #8 üzenetére
szerintem csak estefelé lesz belőle valami, mert 2példányban át kell írnom a 13 SG1 DVD-m... max 4x-esen tudok írni, sz'al nem lesz rövid idő
-
anulu
félisten
válasz TrollBalint #7 üzenetére
Bővebben: link
a holland szervert ajánlom. amik előtte vannak, azokat néztem, de max 60-65K-val jött, Hollandiából viszont kellemesen 130K-val"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
novell homepage-én megtaláltam a 9.3-as AMD64 Live-ot nekem ez a legjobb torrent-et nem szeretem, DC-vel leálltam.
-
anulu
félisten
nem torrent-es címet nem tudsz? nem szeressem ugyanis...
mod: megvan
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten