Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Driver téren a nouveaut használom régóta, tudom, a zárt driver lenne ideális próbáltam is többször, de ennél a kártyánál illetve nálam valamiért nem 100%-os. Amikor betöltött az ablakkezelő minden ok azzal is, de amint ki akarok jelentkezni (illetve ki kell valamiért) szétesik a kép a zárt driverrel olyan mint a régebbi monitorokon ha a felbontás túl nagy volt. Adtam neki esélyt többször is de mindig ugyanaz, sőt volt hogy utána a nouveau-ra sem tudtam normálisan visszaállni és újratelepítés lett a vége.
Ezért úgy döntöttem hogy játszani úgysem játszok (ezen a gépen egyre kevésbé lehetne amúgy is) akkor inkább működjön a kijelentkezés ha valamiért kell ezért maradtam a nyílt drivernél.
A hűtésen gondolkodtam igaz lehet, bevallom rég volt pucolva, de azért nem gyanakodtam rá, mert újraindítva a grafikus felületet nagyrészt megy tovább normálisan az ritkább mikor úgy kell resetelnem a gépet mert nem reagál semmire, de köszi, lesz kicsit jobban időm megnézem mi a helyzet bent és ránézek a live dologra is.
Memtestet csináltam tegnap rendben lefutott, nem talált hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest