- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Pénztárcabarát AOC monitorok jöttek gyors képfrissítéssel
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Igen, eddig nekem is ez a tapasztalatom, örülök hogy hallgattam rád illetve megerősítettél abban amit már terveztem az összeomlások után,eddig olyan összeszedettebbnek, kiforrottabbnak tűnik valóban a Leap.

Nekem a 42.1-es Leap volt amúgy amit legutoljára használtam, de az nagyon nem vált be volt hogy hetente rakhattam újra mert a kde be se töltődött, de ez szerintem a rendszerben lévő kde hibája volt, lehet ha kihúzta volna egy nagyobb frissítésig az helyrehozta volna. A másik bajom meg az volt vele hogy kérdés nélkül felrakta a zárt nvidia drivert ami nekem nem jó, mert valamiért a zárt driverrel (akkor) bár alapból jó volt, de kijelentkezéskor mindig elszállt a kép, de alapból betöltődéskor és a KDE-ben magában pedig jó volt...

Ezért tértem át a Tumbleweedre és megkönnyebbülés volt hogy ott nincs is zárt nvidia driver tehát nincs veszély

Szóval jó nekem a nouveau, ezért elővigyázatosságból fel sem pakoltam a 15-ösre az nvidia repot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Projektor topic
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs