Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát ez most nem egészen értem, de már kissé zsibbadt vagyok

eddig én is a ymp félét használtam
már ha jó is volt, mert nem mindig
de elvileg az amd oldláról leszedett is jó, de az se mindig, volt hogy régen csak --force jött össze de volt hogy úgy se
vicc hogy az amd fő szponzor és ennyit se tettek meg eddig
no meg minden új verzió máshogy van kissé untam már hogy minden évben új megintmáshogy kell szni amíg meg nem fejti mindneki a bibit, ahelyett hogy egy valaki megfejtené és mindneki más meg örülhetne hogy van vga is a gépben
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest