Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Léghűtés topik
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
Hát jaja

én a 9.2-re se tudom feltenni. Most vadászom a lib''eket hozzá.Hát hiányol egy párat
Az rpmfind.net-en rpm csomagokban megtaláltam szinte mindent hozzá.Probáld meg te is.Meg telepítgesd föl hozzá a cd-idről a gc++, make-t, make-install, kernel sorce-t, stb.Utána elméletileg működnie kellene.Bár tapasztalataim szerint még mikor már minden fent van akkor sem műkszik.Én még az mplayerel, szoktam hasonlóan járni.Igaz ez 9.2.Remélem a 3 már jobb lesz majd picit
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Autós topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
- Alkoholista nevelde
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az rpmfind.net-en rpm csomagokban megtaláltam szinte mindent hozzá.Probáld meg te is.Meg telepítgesd föl hozzá a cd-idről a gc++, make-t, make-install, kernel sorce-t, stb.Utána elméletileg működnie kellene.Bár tapasztalataim szerint még mikor már minden fent van akkor sem műkszik.Én még az mplayerel, szoktam hasonlóan járni.Igaz ez 9.2.Remélem a 3 már jobb lesz majd picit