- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Chromecast topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
Még anno amikor még kevésbé voltam befolyásolva a windóz által, a 7.3at használtam elég sokat otthon az ifjúsági klubban. Akkor tetszett, aztán valahogy feledésbe merült.
Aztán kb két éve rám jött a linux láz, akkoriban a 8.04-es ubival kezdtem aztán 10.3-as suse, aztán megint 9.04 ubi aztán ősszel 11.2-es suse. Valahogy mindkettőben voltak számomra jól és egyszerűen megoldot dolgok és voltak hülyeségek is, ezért nem nagyon tudtam dönteni, de a régi ismertség miatt valahogy a susehoz húzott a szívem.
És most itt vagyok, otthon már csak ez van, Anyámnak is egyszerűbb és tetszik is neki. Tegnap a kolis gépemre is felraktam hosszútávra (még a win7 mellé) és így hogy rendben a hang, a többiek sem szólhatnak egy szót semLátták korábban is hogy használok valamit, de sosem volt minden rendben, idáig és csak a piszkálódás ment, hogy "jó" a linuxom.
Nyílván a keménymag rám fogná, hogy divatlinuxos vagyok de nem érdekel, használni akarom és kész.
Jó ez a suse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest