Új hozzászólás Aktív témák
-
Menhir
csendes tag
válasz
csendes #1153 üzenetére
Kipróbáltam, amit írtál és ezzel sikerült megváltoztatnom az asztal felbontását a Personal Settings-ből. A gond az, hogy a képernyő bal felső sarkába helyezi el lekicsinyítve. A bootképernyő és a bejelentkező képernyő továbbra is 1280x1024-ben fut. Ha Yast alatt próbálkozom, ott továbbra is csak az 1280x1024-et tudja használni. Van több választási lehetőség, de hiába válaszom ki akármelyik megfelelőt, mintha nem is csináltam volna semmit. Ezen kívül, ha elmentem a Yast-ban válaszott felbontást, felülíródik a kézzel átszerkesztett xorg.conf fájl és mindenhol újra a "Default" érték szerepel. Esetleg próbáljam meg hozzáadni a sysconfighoz ezt a DISPLAYMANAGER_RANDR_MODE_VGA-t és hozzá egy értéket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 1 / 2
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest