Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Szeretni kétnék egy kis segítséget.
- Legfontosabb az lenne, hogy nem tudom beállítani a telóm modemét, hogy netezhessek. Egy motorola a 925-ös teló lenne az áldozat. Éshát net nélkül nem igazán tetszik a dolog.
- A másik, hogy hogyan lehet lejátszani bármiféle mp3-at avi-t bármit, semmihez nincs kodek.
- Nem tudom beállítani az lcd-met ami lpt-ről megy. Milyen progi kell hozzá kde alá?
- És még az is, hogy mióta felraktam a monitorvezérlőm meghajtó progiját (6600gt) azóta nem hajlandó a bejelentkezési ablakot behozni, hogy választhassak a felhasználók közül. Mindíg egy szürke háttér jön be és be kell írni a felhasználónevet és jalszót. De nem is van beállítava.
- Utojára. A hangkarim driverének felrakásakor valami olyat írt ki, hogy a kernel nem támogatja ezt a modult vagy mi. Ilyenkor újra kell fordítani a kernelt? (Legutóbb emiatt el is szált az egész linuxom) A hangkari egy sb live 7.1-es alaplapi hangkari (K8N diamond lapon).
Előre is ksöz minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Mobil flották
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esik a hóóó!!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest