Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Srácok!
Van olyan, aki 9.3 alatt be tudott üzemelni valami újabb Canon nyomtatót? Az enyém egy PIXMA iP1000-es darab. És baromira örülnék, ha végre használhatnám linuxban is, de sajna elakadtam. A gyártó oldaláról lekaptam a drivert, csak a YaST hiányol egy fájlt: libpng.so.2
Ezt honnan tudnám beszerezni, vagy hogyan tudnám vele közölni, hogy hol találja meg az esetleges függőségeket. Van egy user guide a telepítéshez. Igaz az a 9.1-hez készült, de nem hinném hogy lenne különbség.
Előre is köszi a segítséget.
(Már próbálkoztam 1.2-es Uhuval is, de azon még eddig se jutottam el a telepítgetéssel.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest