Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
válasz
zLegolas
üzenetére
Na, végre. Köszi, végre vmi használható hozzászólás.
Igen, próbáltam. De az nálam úgy néz ki, hogy Utilites/Language/Country & Region.
Igen, Eval. Tudomásom szerint pont a Live való az ismerkedésre. Most akkor pontosan mi is a különbség a két verzió között ? Én úgy tudtam, hogy a Live az csak az optikai meghajtóról bootolható, de nem telepíthető OS. Az Eval pedig ennek az installálható változata, egy kvázi teljes értékű OS.
A teljes verziónak mi a kódneve ? Mondjuk nem szeretnék 5 CD-vel szórakozni, ezért kértem a barátomat, h. DVD-t töltsön le DC-ről. A www.linuxcd.hu oldalról pontosan melyiket kéne beszereznem, hogy egy használható, vagyis magyarul is használható install rendszert kapjak ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest