Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Mondjuk az sem segít. hogy alapból nincs live üzemmód
De van, vagy csak tévedek? Te is azt linkelted, és már 42.x-nél is tudtam live-ban próbálgatni, ha jól emlékszem.
és az [oldaluk]on található bittorrent linkje hibát ad a torrent programban: torrent not found
Érdekes, szerintem ez a torrent program hibája lesz. Nálam a Deluge simán beolvasta a 15.2 Live KDE ISO torrentet, mi több, még azt is észrevette, hogy a fájlt már korábban letöltöttem (későn jutott eszembe a torrent).
(#4081) laca026
A fórum és a wiki nagyon jók, meg általánosságban véve nagyon jó a SUSE és a Red Hat disztrók dokumentációja.Szerintem a magyar linuxos/unix portálok hibája csak ugyan az, ami a nemzetközieké is: rendre elkezdődik a hitvita, a megmondóemberek mindenkit lehülyéznek és megmérgezik a légkört. Én nagyon szomorúnak tartom, hogy mennyire arrogáns és lekezelő rengeteg linuxos szaki stílusa. Pedig ők tudnának a legtöbbet segíteni a kezdőknek is, és ők tudnák a legjobban megértetni velük a rendszer előnyeit is. Csak az a fránya hangnem...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest