Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
OpenSUSE Tumbleweedet használok, és a tanácsotokat szeretném kérni mert valószínű valami összeakadhatott egy frissítés kapcsán... Az a problémám, hogy egy frissítés után a KDE nem akar frissíteni, az update applet kijelzi hogy van frissítés, de telepíteni nem tudom mert csak azt írja ki hogy futtassam manuálisan a zypper-dup -ot. Ezt már többször is megcsináltam mondván biztos valami csomagfüggőségi gond van de továbbra is változatlan a helyzet, a frissítéseket jelzi de frissíteni csak parancssorból tudok. Persze nem nagy dolog az sem, de egy fokkal kényelmeseb így (főleg Tumbleweednél) és szeretném megérteni mitől van és megbütykölni, mert hát ennek mennie kéne minden gond nélkül. Mellékelek egy képernyőképet is, hogy pontosan hogy néz ki a dolog.
Ez már egy régebbi kép, azóta össze is omlott egyszer a rendszer de dvd-ről frissítéssel vissza tudtam hozni, de a helyzetet nem oldotta meg.
Bár gyanítom hogy meglehet az is hogy egy "feature" mert mikor downgradeltem a rendszer rendesen jelezte a frissítéseket a KDE és fel is rakott egy rakás új frissítést, nem kellett parancssorhoz nyúlni de utána megint csak jelezni tudja telepíteni nem.Volt aki ajánlotta közben hogy frissítsek yast-al, nekem ok is lenne, de sajnos ott meg hiába állítottam be ha bemegyek a yast-ba az online frissítésbe semmit nem ír ki csak teszt updateket...
Nektek van valami ötletetek mitől lehet ez, illetve mi hozhatná helyre?
Válaszotokat és bármilyen segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Léghűtés topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-roller topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Starcraft 2 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest