- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Lenne egy nem szabvanyos kerdesem... (rakerestem, nem talaltam ilyet)
Elofizettem Vodaphone-os mobilnetre... kaptam hozza egy K3086-Z ZTE modemet... SIKERULT fejonnom vele a netre... 1 napot bohockodtam a tortenettel...ubuntuval nem jott ossze, nem sikerult... opensusevel meg sikerult (ezert valasztottam ezt a disztrot) olyan modon feljonnom, hogy a sakis3g kis csomagocskaval netezek rola, most is
Sajnos ra vagyok "kenyszerulve" hogy kulso pendriveos linuxot hasznaljak bizonyos okok miatt
lenyeg: nem tudtok egyszerubb megoldast arra, hogy "egy kattintassal" megoldjam a csatlakozast? allandoan ujra kell konfigolni a sakis gui ablakot, hiaba inditom a neten talalt bevalt parancssorral... (ikonnal, de parameterezve) igy inditom: sakis3g --googledns --nostorage USBINTERFACE="1" APN="internet.vodafone.net"
a sakis3g-vel hiaba tudok ikont letrehozni az asztalon, az ikont inditva meg sem szolal (gondolom jogosultsag)... meg kell nyitnom allandoan a terminalt...ott beillesztem a parancssorba... elindul a grafikus felulet... majd minden egyes alkalommal konfolhatom ujra... eleg faraszto
(jo oke, legalabb mukodik)
van valami egyszerubb otletetek?
szerk: pendrivera van telepitve az OS, tehat NEM live
Új hozzászólás Aktív témák
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest