Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Én is felraktam az új 11.4-et. (KDE 64bit) Nem tapasztaltam, hogy a telepítője lassabb lenne mint az Ubuntué (azt szoktam még kipróbálni).
Egy bosszantó hibába viszont belefutottam, ami bármelyik nálam is kezdőbb kedvét elveheti az egésztől:
A net beállítása nem ment (Digi kábeles, gyakorlatilag DSL-ként kell beállítani, eddig ez működött is). A YAST-on keresztül próbáltam a megszokott módon.
Yast => hálózati eszközök=> DSL=> hozzáadás=> (eszköz aktiválása rendszerindításkor), végül értelemszerűen felhasználónév, jelszó. Na és itt két hiányzó csomagot jelzett, amit net nélkül ugye nem tudott keresni sem! Ez szerintem elég nagy hiba, hisz innen egy abszolút kezdő nem nagyon tud továbblépni. Hozzáadtam a telepítési forrásokhoz a dvd-t, így legalább az egyik hiányzó csomag felment (ez is lehetne alapból.) Viszont még mindig nem volt net SUSE alatt. Rákerestem a linux-atm-lib csomagra az openSUSE csomagkeresőjében, de nincs 11.4-hez! Végül letöltöttem és visszabootolva SUSE alá telepítettem a 11.3-hoz való csomagot. Így már be tudtam állítani a netet, és működik is. Remélem szép lassan minden csomag bekerül a tárolókba. A codec pack [link] telepítése után működik szépen. Eddig jónak tűnik (leszámítva a netes küszködést az elején).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest