Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Miért lassú? Ezt kérdezem én is. Próbáltam Ubuntu, Fedora és Debian telepítőket az utóbbi években rendszeresen, de mindet verte az openSUSE telepítője lassúságban. És ahogy nézem, nem is kívánnak rajta gyorsítani. A YaST dettó, csak azt nem tudom mihez hasonlítnai, mert ilyen központosított valami nincs a többiben.
De vannak más szépségei is a 11.4-nek. Kirakja az asztalra az összes egyéb particiót, amihez neki nincs semmi köze, és nem tudok vele mást kezdeni, csak megpróbálhatom felcsatolni őket, ami meg nem sikerül neki. De például nem tudom törölni őket az asztalról, ilyen opció nincsen. Tehát ott fogják a helyet, és ennyi.
A grubja meg nem tudja bebootolni a Debian-t (Ubuntut és Fedorát tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Rajzfilmen az életed: Teszten a Dear me, I was...
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- LEGO klub
- Kutya topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest