Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Miért lassú? Ezt kérdezem én is. Próbáltam Ubuntu, Fedora és Debian telepítőket az utóbbi években rendszeresen, de mindet verte az openSUSE telepítője lassúságban. És ahogy nézem, nem is kívánnak rajta gyorsítani. A YaST dettó, csak azt nem tudom mihez hasonlítnai, mert ilyen központosított valami nincs a többiben.
De vannak más szépségei is a 11.4-nek. Kirakja az asztalra az összes egyéb particiót, amihez neki nincs semmi köze, és nem tudok vele mást kezdeni, csak megpróbálhatom felcsatolni őket, ami meg nem sikerül neki. De például nem tudom törölni őket az asztalról, ilyen opció nincsen. Tehát ott fogják a helyet, és ennyi.
A grubja meg nem tudja bebootolni a Debian-t (Ubuntut és Fedorát tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- EAFC 26
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest