Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Valami baja van a tápomnak
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
Hirdetés
-
Jövő év elején jön az Ender Magnolia: Bloom in the Mist teljes változata
gp A PC-s végső kiadás mellé ugyanakkor érkeznek a PlayStation, Xbox és Switch verziók is.
-
Tucatnyi Galaxy Tab S10 render érkezett
ma Mármint Tab S10+ és Tab S10 Ultra, sima modell idén nem lesz.
-
Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
ph Az 1 GB/s-os szintet jócskán megugró, fémházas adattár két színben, 500 GB-tól 2 TB-ig bezárólag kínál opciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoneyM
senior tag
Sziasztok!
Ezt a topikot csak pár pillanat erejéig nyitottam!
Azt szeretném megkérdezni valakitől hogy
lenne valakinek egy tippje hogyan tudnám megszerezni a SuSE Linux 9.3-at?
A tippeket érdeklődve várom!!!Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
anulu
félisten
-
erdesz
tag
Live-DVD-t innen szedhetsz:
Bővebben: link
A teljest én sem tudom hogy ltölteni honnan lehet... -
anulu
félisten
nem torrent-es címet nem tudsz? nem szeressem ugyanis...
mod: megvan
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
novell homepage-én megtaláltam a 9.3-as AMD64 Live-ot nekem ez a legjobb torrent-et nem szeretem, DC-vel leálltam.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz TrollBalint #7 üzenetére
a holland szervert ajánlom. amik előtte vannak, azokat néztem, de max 60-65K-val jött, Hollandiából viszont kellemesen 130K-val"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz Alvin_ti4200 #8 üzenetére
szerintem csak estefelé lesz belőle valami, mert 2példányban át kell írnom a 13 SG1 DVD-m... max 4x-esen tudok írni, sz'al nem lesz rövid idő
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
erdesz
tag
Ezzel próbálhatod:
Vagy esetleg leszedem, és ha tudsz egy jó nagy tárhelyet, feltöltöm neked. -
anulu
félisten
#9-ben levő linkről már jön 1,3GB, ez még egész viselhető. azért thx!
-
MoneyM
senior tag
anulu most te mit töltesz és honnan?
Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
anulu
félisten
#9-ben levő Live 9.3 AMD64-et Hollandiából.
-
MoneyM
senior tag
valaki nem tudja hogy honnan lehetne leszedni a suse 9.2-t?
nem a live verziót hanem a full egészetЧернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
MoneyM
senior tag
anulu majd véleményeket írsz a suse 9.3-ról?
-
MoneyM
senior tag
A suse9.3 live-cd-t nem lehet valahonnan szedni?
-
erdesz
tag
Innen szedheted le a 9.2 egészet, korrekt sebességgel (torrent)
FTP-t nem találtam, úgy tudom az ftp-ből a legújabb a 9.1 cd-verzió.
Javítsatok ki, ha tévednék -
MoneyM
senior tag
mi az torrent?
-
erdesz
tag
PH! fórum:
MOD:
Ezzel kezeld: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
MoneyM
senior tag
de ez kicsit nem i......?
[Szerkesztve]Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
MoneyM
senior tag
nem értem!
ugye a linux egy nyílt forrás kodú operációs
renszer?!
Akkor miért nem lehet letölteni a SuSE Linux 9.3-at, és
miért csak fáljcserélőn lehet leszedni?Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
MoneyM
senior tag
UP
-
MoneyM
senior tag
valaki válaszoljon a kérdeésemre!
#25 kérdés
[Szerkesztve]Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
MoneyM
senior tag
de ez egy nyílt forráskodú op.rendszer,
és tudomásom szerint ezek ingyenesek!
Különben megmondod hogy hol lehet megvenni
a SuSE Linux 9.3-mat?Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
MoneyM
senior tag
csak ugy zárójelben megkérdezném hogy a SuSE Linux 9.3 megjelent már?
-
robo01
tag
Meg Bővebben: link
A 9.2 ingyenesen letölthető
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
nah, már csak egy DVD-t kell ezen kívül megírnom, utána bootolom, és mondok tapasztalatot. ha tetszik, akkor lehet, h 9.3 DVD full beszerzés lesz belőle. remélem, nem fog meghalni a PCI-E-s VGA-tól, mint a woody R4...
-
MoneyM
senior tag
Anulu!
Neked a SuSE Linux 9.3 DVD az
live-dvd, vagy a full verzió?Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
MoneyM
senior tag
robo01 amit adtál linket ott nem lehet
letölteni a suse9.2!
itt csak a 9.3-ról regél!Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
MoneyM
senior tag
de csak a ftp-t iso lehet innen leszedni!
ftp telepítésnél milyen címet kell megadniЧернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
Fred23
nagyúr
Nem tudjátok,mivel tud többet a 9.1-nél ?
-
anulu
félisten
live. egyelőre nekem ennyi elég. ezzel le tudom nagyjából tesztelni, hogy mit is tud a gépemmel. és most lesz először final 64bites oprendszer a gépemen
-
anulu
félisten
ez piszok lassú
vmi http-s cím kéne, h le tudjam szedni FlashGet-tel..."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
jelentem, vagyok van 1-2 baromi furcsa dolog, de alapvetoen nem rossz. (igen, ay egyik furcsasag, h nem tudom normalisan beallitani a billentyuzetet).
mindenfajta beallitas nelkul megtalalta az nForce4 halokartyajat, hang teszt most jon
VGA is rendben. asszem ebbol full verzio lesz de csak akkor, ha kint lesz az OpenOffice 2.0 final."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
na, visszabootoltam winxp alá. a language settings-nél szó nélkül csonttá fagy, a hálókártyát megtalálja, de nem szólal meg, és nem tudok normálisan mountolni.
vki megmondaná, hogy a natív SATA1-es pontra milyen /hd* név alatt hivatozik?"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
MoneyM
senior tag
Suse 9.3-ból nincsen ftp install file mint a 9.2-nél?
-
MoneyM
senior tag
A SuSE Linux 9.3 Professional már kapható?
-
robo01
tag
Itt megveheted Bővebben: link
És állitolag jogilag is rendben Bővebben: link -
MoneyM
senior tag
De ha már meglehet rendelni akkor miért nem lehet
letölteni?Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
MoneyM
senior tag
de nem értem mindenhol olvasom hogy a linux
szabadon letölthető...stb.
akkor a SuSE Linux 9.3 Pro-t miért nem lehet leszedni
ha ingyenes?Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
MoneyM
senior tag
up pls!
-
robo01
tag
Azért tiszta felüdülés lehet a 17gb-os 9.3 prof a sokak által túl hatalmasnak tartott windows után.
-
MoneyM
senior tag
ezt most nem értem amit ide írtál!
a 9.3 pro 17gb?Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen