Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Plazma TV topic
- Genius SW 5.1 Home Theater
Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
Nos azzal kezdem hogy átfutottam a forumot de az én problémámra nem találtam gyogyírt.
Szoval egy ftp telepítés kivárása után egy uj suse op boldog tulaja voltam.Neteztem filmet néztem (már amit lejátszott) stb.
Gondoltam felrakok egy ati drivert mert sehogysem sikerült jol beállítanom a képet vezán.
Driver letölt, Jo öreg vines beidegzódésből egyböl fájlra rákattint és láss csodát elkezdi magától feltelepíteni a cumot:))
Minden ok de a graf felületet gondoltam ujra kell indítani ,ki bejelentkeztem de sekép se hang soha többé ne tölti be a kde-t :O
Most nemtudom mit kellene csinálni ,dos os időkre még emlékszem de ez más itt fingom sincs milyen parancsok mit csinálnak.
Aktív témák
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest