- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricc
tag
Hát te ÚrIsten! Te milyen hülye vagy Valdimir vagy mia a retek!! Fikáztalak én téged?? Azért mert poénból lefikáztam a Windowst(mert szoptam vele eleget), engem Te ne fikázz le, hanem verd ki egy Windows telepítőCDre, és lehetőleg eredetire. Te informatikus kocka! Nem szoktál beszélgetni esetleg poénkodni az emberekkel? Vagy tőled általában csak szakmai segítséget szoktak kérni?
És nagyonnagyon berágsz ha szídják a Windozodat nem? Most bizos belekötsz abba, hogy rosszúl írtam a nevét? Téged az oviban is úgy basztak fel, hogy ''a kurva Windózodat'' nem?
(Azoknak pedig akik aki leoktattak hogy hogy kell Windowst telepíteni pedig üzenem hogy pont úgy csináltam, tehát ha legközelebb segíteni akarnak akkor legalább olvassák el azt amit a topicindító írt)
Lémerek, aztán sok Windowst telepíteni!!! pffffffffff
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest