- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Az ilyen, azonnali kérdéseknek született ez a téma.
A kérdésed tedd fel ott, ezt zárom.
Köszönöm.Csak hogy válaszoljak is. Szerintem eltérő a két Excel-verzió, pl. 2003 és 2007, ezért nem képes felülírni az eredeti fájlt. Meg a 2007 más kiterjesztést is használ.
Állíts be azonos mentési módot mindkét programban.A hozzászólásaid módosíthatod öt percig új küldése helyett.
-
aurora
tag
Azt elfelejtettem megírni, hogy ezt egy olyan asztali gépen levő programhoz használom, ahol fontos lenne az adatok visszatöltése PDA-ról a gép megfelelő programjába.Szóval az nem megoldás, hogy engedek neki egy másolatot csinálni, és majd onnan visszaszinkronizálom.
Van amikor a gépen módosítok a programban, azt simán feltölti a PDA-ra.Ha a PDA-n módosítok, visszafelé már nem akarja.Persze tudom a pocket Excel picit butább, én pl. még a szorzat függvényt sem találtam meg.
Köszi minden segítőnek! -
aurora
tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem.
PDA és gép közötti szinkronizálási gondom van.Ha a PDA-n módosítok valamit egy Excel táblázatban, akkor a következőt írja ki:"A nem támogatott tartalom és formázás elveszhet a munkafüzet mentésekor.Mentés másként=másolat készítése vagy a fájl felülírása.Elvet=a munkafüzet bezárása módosítások nélkül."
Hiába választom a mentés gombot, az eredeti file-t nem írja felül, nem módosítja, hanem egy új excel munkafüzetet ment.Tudom, hogy a pocket excel nagyon hiányos, de hálás lennék ha valaki tudna erre segítséget, vagy azt hogy hol tudnám olyan verzióra frissíteni a PDA-n levő Excel-t, hogy képes legyen az eredeti file-t felülírni.
Köszi előre is bárkinek, aki segíteni tud.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest