Hirdetés
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
normal
tag
válasz
Terminator17 #584 üzenetére
Áhoy!
A supcom "kettő" kicsit leegyszerűsített verzió (nagyon sokan utálják is ezért), persze, hogy jobban fut.
Ha neked is Windows 7 fut (4GB memet simán használja), akkor elég a kis zipemből kiszedned a CoreMaximizert, amitől a játék az összes magot fogja használni a procidban, és a MySpeed.exe-t, ami megpacholja a játékot, hogy ne használja a beleépített automata lassítást. A játék kiadása óta sokkal jobb vas létezik.
A CoreOptimizer a háttérben fut, nem befolyásolja a játékot, de a MySpeed megváltoztatja az exét, és csak más myspeedesekkel játszhatsz, ha jól tudom - pl velünk.
Valamint csináltam egy kis modot, "prebuilt units" esetén a human playerek beállított egységhatártól függetlenül 1500-as limitet kapnak - mivel a játék későbbi részében a gép által mozgatott kismillió egységtől is behalhat.
Valamint sorian ai-t használunk, ami tán kicsit okosabb, és gyorsabb.
Ha érdekel, szedd le a 3 zipet, benne van, mit, hogy kell telepíteni.
Pont most hétvégén frissítettem, elvileg pöccre indul, nincs konfliktus a modok közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest