- Milyen egeret válasszak?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A Black Friday keretében beszereztem egy Switch 2-t, a Wii után ez az első Nintendo konzolom (ahol ez volt a két kedvenc játékom). Valaki tud nekem segíteni abban, hogy ha megvenném a fizikai 1+2 kiadást, akkor azt hogy tudom használni? Fizikai game card van a dobozban, és annak mindig bedugva kell lennie, ha játszani akarok? Bocs a láma kérdésért, még új switcher vagyok. -
Bad Pritt
félisten
Lehetséges, hogy megvan, mert csak félig új Switchen, a 3D All-Stars csomagban benne volt az első Galaxy.
-
Ez ugye új game SWITCH re? Ha jól látom most jelent meg oct 2 án . Csak azért kérdezem mert kölöknek switchre minden Mariot megvettem eddig.
Karira kap switch 2-t szvl ha ezt is megveszem akkor tuti nem valamit másodjára veszem meg.
-
Azért jó, hogy ezeket kiadták idén, mert így nem kell gondolkodnom, hogy mi legyen nekem idén a GOTY
Viccet félretéve, nekem továbbra is ez a két (3D) Mario játék a kedvencem, az Odyssey nagyon-nagyon szorosan van mögöttük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest