Hirdetés
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miracle
senior tag
Bár ez most nagyon konyhanyelv lesz, de nem tudok mit tenni.
Figyelembe kell venni, hogy a power4 már alapból 2 magos processzor. ha csak egymagos ''változatot'' (tudom, más különbség is van) a PPC 970et nézzük, amiről most épp nem találtam infót a kettő közötti különbség jóval kevesebb lesz. Így lehet alapul venni a processzormagok teljesítményét, ahol a sparc már jóval kisebb hátránnyal rendelkezik.
Tényleg eléggé konyhanyelv lett, nem tudok mit tenni, rem. megértetted a modanivlóm. -
Miracle
senior tag
Ezzel kapcsolatban csak azt jegyezném meg, hogy a SPEC tesztek leginkább a szuperszámítógép-építőket, és a műkedvelőket érdekli, a valóban fontos teszt a SAP benchmarkja.
és én nem azt mondtam, azaz kifejezetten tagadtam, hogy 1 SUN CPU erős lenne, ezeket sokprocesszoros rendszerekbe tervezték, ott jönnek elő a képességei. félelmetesen jól skálázódnak.
modjuk a mostani US3 asoknak a power-4 esekkel szemben nincs esélyük egy komolyan optimalizált kód esetén, de ha valaki saját szoftvert használ, jóval könnyebb a SUN rendsezrein elérnie jó eredményeket.(csak több processzoron ugye) azon kívül várjuk a niagarát, mert az nagyon ütősnek ígérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD 620 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest