Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
loncsika
tag
Sajnos az iPad air2 esetében is ugyanezt figyeltem meg, azért vettem másikat. Először nem feltűnő, de ahogy telik az idő, egyre neccesebb. Illetve néha jól működik, aztán néha meg nem. De ha töltőn van, akkor kifejezetten dögrovás volt az Air2 esetében és jelenleg is. Sőt az Air2 esetében olyat is csinált a rendszer, hogy frissítettem, aztán be volt állítva az ébresztő a munkába reggel 7.00-ra, onnantól kezdve nem lehetett kikapcsolni, bugos lett. Nem látszott az ébresztő a rendszerben, de minden nap ébreszt szépen, így ki kellett kapcsolnom, mert hétvégén is csilingelt. 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma Tegnap este óta elérhető a publikus verziója az iOS 18.3.1-nek és az iPadOS 18.3.1-nek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest