Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Házi hangfal építés
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
consono
nagyúr
Nálunk van egy Libretto idehaza
Asszonykám használja már évek óta nagy megelégedéssel.
Hallani sem akar róla, hogy másik gépe legyen! Pedig ez a legkisebb verzió, Pentium 75-el, 16
Mega RAM-mal, meg 640x480-as VGA-val. Külső floppy van hozzá, meg egy dokkoló amin
keresztül lehet rá monitort, nyomtatót, meg soros egeret dugni. Ja, egy PCMCIA portja is van.
Nagyon szerethető gép
-
consono
nagyúr
Sajnos én is így vagyok, hogy csak hallok róla... Megnéztem egy ECS A531-et, de nem volt rendesen feltelepítve a windows, illetve a driverek, szóval semmi okosat nem tudtam leszűrni... Azt mondjuk valószerűtlennek tartom, hogy ennyire lassú legyen, mert a windows feelingre nem tűnt lassúnak... Meg ráadásul már az első procijuk is tudott DVD-t lejátszani, szóval legalább egy 300-as celka sebességét annó el kellett hogy érje... Remélem valaki majd tud elsőkézből is infókat....
-
consono
nagyúr
Teljesen más téma, mégis idetartozik. Dolgozott vár valamelyikôtök Transmeta processzoros
géppel? Milyen a sebessége? Sajnos mindenhol csak szintetikus teszteket látok, de azok meg
nem fexenek a processzor architektúrájának, szóval nem igazán tartom ôket hitelesnek. Jobban
érdekelne valaki olyan véleménye, aki már huzamosabb ideig használt ilyet... Ugyanígy kiváncsi
lennék VIA Antauros tesztre is, mert azt még annyit sem találtam
Ezekbôl a mostani 1GHz-es
darabok mennyire bevállahatóak, ha nem játszik az ember fia? -
consono
nagyúr
Sajnos az ECS A535-nél nem igaz az, hogy a rendes frekit adják meg a Duronnál, ugyanis amit ők 1200+ -ként aposztrofálnak, az egy 850-es Duron. Van ugyanez a masina 1400+-os AMD XP-M-mel is ,az meg 1000-en megy... Ez a masina nekem is tetszene, ha cserélni lehetne benne a procit, de sajna be van forrasztva. Meg max trehelésen egy órát bír az akku a tesztek szerint...
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Házi hangfal építés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Asszonykám használja már évek óta nagy megelégedéssel.
Ezekbôl a mostani 1GHz-es