Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mmcc02

    tag

    válasz Qru #11169 üzenetére

    Majd esetleg egyszer egyet, veteránnak :D
    Mostani felhasználási szokásaimmal csak tönkretenném, inkább egye az XV-t a só, azért annyira nem kár, mint egy spec b-ért.

    Főleg télen használom, sízni menni ide a környékre, meg hosszú utakra, a sólevet mindenhova beveri. Errefele rengeteget sóznak, meg -10-20 fokban nem nagyon van ahogy kocsit mossak.
    Már 4 éve nálam van az autó. Amikor hozzám került, a futóműelemek helyenként felületi rozsdásak voltak, mostmár kb 2x akkora felületen rozsdás.
    A télen most megjelent a küszöbök alján, ahol a lemezek össze vannak hajtva, egy kis barnaság. Valószínűleg csak felületi, de a következő sózás-szezon előtt kéne vele foglalkozni. A műanyag küszöböket és sárvédőíveket le kéne szedni és megnézni ott, hogy mi milyen :))

    Persze ilyen ütemben még 8-10 év, mire lyukas lesz a karosszéria, és addigra km is lesz benne bőven, de azért nem jó nézni, ahogy pusztul.

    szerk: az egyik első féknyereg fix részébe mindkét csavar beletört, nem tudtuk roncsolás nélkül kiszedni (kerékcsapágyat cseréltünk). Szerencsére sok dízel Legacyt/Outbacket bontanak, gyorsan került alkatrész :))

    [ Szerkesztve ]

    * Gondolkodom, tehát vagyok, ez a kérdés, válasszatok! Avagy röviden: Gondolkodom, tehát válasszatok! * Búbos páka *

Új hozzászólás Aktív témák