Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remage
csendes tag
Ugyan nem vagyok zenész, vagy ilyesmi, de engem is érdekel a hang-keltés (dsp-programozás oldaláról).
Stúdió-monitoroknak - én tudomásom szerint - két fontos tulajdonsága van: kiad minden hallható hangot (20 Hz-től 20 kHz-ig), és mindezt úgy, hogy elég tőle 1-1,5 méterre ülni
(tehát ugyanazt a dinamikus telt hangzást tudja leadni közelre, mint amit a hifi hangfalak egy 30-60 négyzetméteres szobában). Ez utóbbira semmilyen hifi hangfalat nem terveztek, de ha van elég tér nekik, akkor egy hifi hangfalpár is jó megoldás lehet - szerintem.
Karácsony környékén vettem egy B&W DM603s3 hangfalpárt, én ezt ajánlanám neked is. A B&W hangfalak picit középerősek (értsd: nem a tipikus nyomjuk-a-basszust-és-a-magasakat típusú ''hifi'' hangfal), és iszonyúan részletes hangja van (főleg akusztikus/nagyzenekaros zenén hallani nagyon). Ha ezen jól szól egy zene (akár elektronikusabb hangzású is), akkor a többi hifi hangfalon is jól fog. (Jónéhány albumban/zenekarban csalódtam, amikor meghallottam, hogy hogyan szól ezen a cuccon, de pl. a Madonna albumok, vagy Enya zenéi nagyon gyönyörűen le vannak keverve.)
http://www.aymara.hu <- itt meg tudod nézni az árakat és a hangfalakat is.
Az Astoriánál van a bolt (Budapest, VII. kerület, Dohány u. 1/b.), telefonszám van a honlapjukon. Az ott dolgozó uriemberek nagyon segítőkészek, én vagy másfél órát hallgattam a hangfalakat (különböző zenéket)...
És még egy tanács: ne hallgass senkire (rám se ;-P), csak a saját füledre. Menj el (ide is, meg a többi boltba is), hallgasd meg a hangfalakat olyan zenékkel, amiket te szeretsz, és válassz az alapján, amit hallottál...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest