Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feroo
csendes tag
Hi.
Nincs meg a prospektusom de ha megtalálom szólok, amugy meg nem akarok hülyeséget mondani _de azért nagyon egyszerű a dolog mert ez a legkisebb B&W széria mind méretre, mind típusszámra_!!!
Eltéveszthetetlen. Amúgy meg hallgasd meg és rájössz hogy ennél nem kell jobb. Fölösleges. Én is nagyon meglepődtem rajta, főleg hogy pici, kétutas és ezen a szinten NAGYON olcsónak mondható. Csodálatos hangja van, kellemes finom de erőteljes mélyek, bő félkemény közép és kristálytiszta nem bántó magas.
Mondom, túrj össze egy helyet ahol meghallgathatod és rájössz miről beszélek.
MidiTom? Syncopa?
nemtom kiő 
Amúgy a HS280 valóban iszonyatosan jól sikerült, ugyanez a szitu vele, vagyis annakidején a 'függönyös vájtfülű' teszteket sorban nyerte. A különbség az, hogy az akkor volt ez meg most van
új, garis, olcsó és a hangjáról csak áradozni tudok. Amúgy egy szintén 60 rugós onkyo amp.ot ajánlottak hozzá.
120ból bőven félprofi monitorcucc szerintem nagyon megéri.
Ha megtaláltam a típust akkor szólok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nemtom kiő