- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Harmadával megvághatja a Switch 2 gyártását a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-vitya-
őstag
átnéztem ezeket a bejelentéseket, és:
- kőemberek viccesek lesznek, főleg ha nem csak poén volt, hogy ha őket purge-oljuk, akkor mineralt kapunk ;-)
- a federationnal még mindig nem olyan mélyen mennek bele a diplomáciába, mint szeretném, persze lesznek érdekes, és jó dolgok. Továbbra sincs semmi arról, hogy kémkedés lenne, szóval az nincs. Viszont azért van pár nagyon jónak tűnő dolog...origin: nekem ez tetszett, jókat is sorolt fel, valamint lehet még akármi - alapból talán valami 18 félét fognak adni
federation: a többféle federation egész jó ötlet lehet(ne), de mivel a pontos mechanikába és setupba nem ment bele, így nehezen (egyáltalán nem) tudom megítélni, hogy ez most jó, vagy csak bonyolít-e a dolgon
összességében, nem tűnik olyan kihagyhatatlannak, mint anno a megastructures volt, de egy ancient relic szintű dlc simán összejöhet... várós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G920 PC/Xbox kormány.
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- ROG Core PC - ROG X570, Ryzen 7 3700X, 16Gb RGB, ROG RTX 2060 Super 8Gb, 500Gb M2 SSD - Windows 11
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Thermaltake Smart SE 730W 80 PLUS Bronze (SPS-730MPCBEU) új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest