Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Ez a megastructure továbbra is rejtély nekem. A living metal, vagy mi megvan tehát elvileg építhetnék, de valami null-g space helyen lehet csak. Neten azt írják az olyan hely ahol a Nap körül nincs bolygó, meg valamit csak azteroidán lehet építeni... már enyém szinte a fél galaxis de nem látok ilyen helyet, pusz két ellenség már épített... Valami nem oké és nincs egy normális leírás; még az angol forumokon se találtam. Csinált már itt valaki ilyen cuccot? Amúgy az Utopia DlC nincs meg nekem, de angolul úgy olvasam attól még van ilyen cucc csak kevesebb fajta és az ikon is ott van nekem, meg unlockoltam a techet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge - Új, 2 év gyártói garanciával
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest