- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Ú,hát továbbra is durva dolgok vannak,én továbbra is hard fokozaton gyűröm.Advanced start AI,a szomszédok és én is 3-5 bolygóval toljuk 2220+környékén, (én mondjuk azért ,mert fanatikus xenofób+ materialista Star Empire vagyok, és az outpostok HATALMAS területet fednek le,ami kevés bolygó mellett rengeteg kutatást eredményez) erre neki már van 10 betelepített rendszere amikor találkozok vele, és az admirálisa egy synth.
A személyisége meg persze democratic crusaders(patch notesban benne is volt,hogy az advanced startot kapó AIk nagy eséllyel agresszív személyiségűek lesznek), a háború elkerülhetetlen lesz gyakorlatilag, most már évek óta a határon próbálok egyensúlyozni ahol úgy gondolom még nem támad meg.
Most elkezdte viszont felfalni a 3 bolygós kis békés felfedezőállamot ami elválaszt minket a galaktikus karok között,ezen a ponton én elkezdem építeni az erődöket a támadás várható fővonalában levő rendszerben,nem lesz egyszerű

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 512GB SSD
- 6 hónap garancia - Samsung Galaxy A32 5G 4GB RAM / 128GB
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest