Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Én sem értem a szükségességét, főleg hogy erősen korhatáros a játék. Aki elmúlt 18 éves (illetve akörül van), szerintem azt már nagyon nem fogja meglepni egy formásabb női test.
Legalábbis már az én középiskolás éveimben is eléggé érdekes dolgok mentek az osztálytársaim között, pedig akkor még az internet csak kezdett kibontakozni, nem volt annyira durva és a szemek elé kitéve minden, mint manapság.
Emellett még brutalitás is van a játékban szép számmal... nem is értem, hogy ezek után ilyen gagyi cenzúrára mi szükség volt.
Ezzel megint az a bajom, hogy ez már megint nem egy az egyben az lett, amit eredetileg a készítők akartak. Legalábbis a NIKKE után ez eléggé furcsa így. Ennyit a művészi szabadságról és alkotásról.
De legalább Eve karakterét nem rondították (még) el és a játék is egész jól sikerült. És akadnak még dögös szerkók a játékban így is. Ritkaság ez is manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W