Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Na. Túl lendültem a jelszavon. Úgy tettem ahogy mondták. a telepítő script futása után, jobb oldali menü legalján megjelent. Nincs magic.
Jelszó visszaállításra meg a végén ez a videó lett a megoldás. Mondhatnám ez az aktuális, mert sokat reszelték a biztonságot. Alapból a recovery-be minden read only. Régen nem ez volt.
Röviden:
1. Rufus és recovery image letölt.
2. recovery-t kiírjuk valamire
3. Deck kikapcsol, majd Hang le + power kombóval boot managerbe recoveryről boot.
4. Konsoleba 3 parancs egymás után:sudo ~/tools/repair_device.sh chrootrm -f /var/lib/overlays/etc/upper/passwdrm -f /var/lib/overlays/etc/upper/shadow
profit.
Ezt esetleg bele lehetne tenni az összefoglalóba, mert nemcsak én lehetek láma
-
szilasz007
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Hihi. Még nem lettem okos. Láttam, hogy ennek is kell sudo... én meg nagy lelkesedésemben elfelejtettem a beállított deck user jelszavát.
Tihi.... ha nem tudom recoveryről megoldani, akkor ezt még ma nem nézem meg.
Viszont mások már használják... Gondolom az itt írt összes lépés pipa? [link] -
szilasz007
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
En meg nem tettem fel, videokban emlekeim szerint a jobb oldali popup menuben jelenik meg, mint lehetoseg?
Este okosabb leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Cucuska2