- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Házimozi belépő szinten
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Acer blog: Teljes a gamer-élmény
- Fujifilm X
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Mert még mindig van aki nem játtszotta, mert nem PC-s vagy csak nintendós, ne feledd, a legnagyobb konzoleladó a nintendo, valamint miért ne?
Na meg mai mércével egyszerű grafikájú kis játék pont a nintendóra való, az AAA portok erőltetése helyett.
Volt szerencsém a hétvégén egy új Oled switchen megnézni hogy milyen rajta az Assasins Creed.....Azt mondtam LOL......Ami a Deck-et illeti: Engem is lenyűgöz hogy mit hoztak ki utólag a cuccból
, nem tudom emlékszel-e, de a legelején, az első bemutató teszteknél a Control a 30 fpst se tudta tartani és még láthatóan darabos most meg 60 körül császkál a tesztekben, néha még a felett is.
Az egyetlen ami miatt csorbul a szám hogy most látom hogy már nem Q2 hanem Q3 utánt ír nekem is
Ha valami miatt nem lesz Deckem, az az lesz hogy megunom a várakozást.Zsoccc: megkérdezhetem hogy mi a tapsztalatod a kis toupchpadokról a gépen?
Én kompletten a joyok helyett használnám + a 4 irányű gomb meg 4 gombbal, az egyik oka hogy tetszik az ez, hogy végre egy kontroller ami nem kényszerít az automata szédülés kapcsolók használatára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nem tudom emlékszel-e, de a legelején, az első bemutató teszteknél a Control a 30 fpst se tudta tartani és még láthatóan darabos most meg 60 körül császkál a tesztekben, néha még a felett is.
Cucuska2