Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
a Night of the Rabbit-ra várható még 75%-os akció?
vagy már volt rajta csak én átsiklottam felette? -
Murder3
addikt
a steam wallet dolog ugyan olyan mintha kártyáról vennék csak steamen tárolom a creditet?
-
Murder3
addikt
akkor starvodidot elvileg lehet tradelni is?
vagy mindenki kapott?
mert akkor nincs értelme. -
Murder3
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
annó kijátszottam még nagyon régen...tényleg jó, bár szerintem belőlem csak a nosztalgia faktor beszél mert ennyi év távlatából azért már kopott
-
Murder3
addikt
sziasztok, Szeretném megvenni a kratert, de sajnos a kártyával probléma van.
Meglehetne oldani azt, hogy giftbe elküldi nekem valaki és én meg átutalom a pénzt neki? -
Murder3
addikt
én nekem ma a bolt része be se jött csak szöveg meg képek egymás alatt fehér háttérrel

-
Murder3
addikt
válasz
maross
üzenetére
nekem kicsivel 250 alatt
0..
bár ezekre a full gagyi indie játékokra nem igazán vágyok:S
elképzelésem sincs h mi alapján kapom vissza a pontokat, de annyira nem is érdekel.
nem mindig rakom be rögtön pl ha nem nagyon van oylan játék ami úgy igazán kellene akkor nem szoktam berakni -
Murder3
addikt
erről jut eszembe achiakt h lehet megnézni?
mármint h ne kelljen a játékok adatlapjára mennem megtudom úgy nézni őket?illetve steamgiften mennyi nevezés után fogok nyerni valamit?

mert már beadhatna valamit... -
Murder3
addikt
steamen jelszót h lehet változtatni?
fontos lenne. -
Murder3
addikt
mikor várható a következő tömeges akció?
-
Murder3
addikt
empire&napoleon total war goty-nálott a magyar támogatott nyelvként, de pl se az empire se a napoleonnál nincs.
ez miért van? -
Murder3
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
amúgy milyen érdekes h igazából eggyiket dobozosan másikat steam érdemesebb megvenni pl itt a Wargame europe is sokkal olcsóbban kijön rainbow six vegas 2 is 2000ft!!! stemen ezzel szembe meg 4 de pl még nekem van 75%-os kuponom a empire total warra és a napoleonnal eggyüt 2500 a kettő míg ez pl cd gaalxisból 6+2k...
de az euró miatt gyak dobozosan érdemesebb új játékot venni.
jó alan wake ami olcsóbb steamen talán, de pl risen 2-t is néztem steamen az árfolyam miatt drágábbb 1-2k-val.
és nem tudom digitálisnak azért olcsóbbnak kéne lennie.. -
Murder3
addikt
Látom már cd galaxisban is van new vegas ultimate, azt szeretném tudni, h amit cd galaxisból lehet venni az uygan az mint a steamen?
vagyis beregelhető,gyűjthető az achievemetn és van live benne? -
Murder3
addikt
na most félre néztem valójában nem is volt a számla adatoknál bent az eltűnt pénz akkor mégiscsak a bank tartsa fent?
már 1 hónapja és még nem utalták vissza ilyenkor mit lehet csinálni?
vagy ez normális h 1 hónapoja nem utalják vissza pénzt? -
Murder3
addikt
namost írtam a steamnek meg
küldtem a számlakivonatot is ahol írja h vásárolva lett de nem nagyon írnak választ... -
Murder3
addikt
Nekem a karácsonyi akcióknál volt az a problémám, h a steam levont a apénzt és nem kaptam játékot..
írták is meg ti is modntátok,h a bank tartja fent az összeget.
na most azóta se küldte vissza a bank.
ilyenkor mit lehetne csinálni?
privátba kérnék segítséget nem akarok itt offolni. -
Murder3
addikt
Flight Control HD kaptam egy ilyet 7 szén után vki vmi 75%-os vagy 50%-os kupont adna cserébe?
-
Murder3
addikt
na ennyi ebből már nem lesz 7 szén...
eggyetlen ajándék amit kaptam a steamtől h lenyúlt 14 eurót a számláról...köszönöm szépen steam
-
Murder3
addikt
és a steam support mikor fog válaszolni?
-
Murder3
addikt
tehát akkor baxhatom az akciót is már?
mert addig még válaszolni se fognak?4 szénért és 3 kuponért mit kaphatok?
-
Murder3
addikt
még mindig nem válaszolt a steam mit csináljak?
-
Murder3
addikt
na a mocskos steam levonta a kártyáról pénzt miközbe meg e-mailbe jött h nem sikerült a tranczakció.
hova írjak ezzel kapcsolatba? -
Murder3
addikt
én meg akartam venni az E.Y.E.-T de nem fogadta el a kártyát és már csak 6 perc volt az akicóból...fuck....
de amúgy pofám leszakad ezeken a fos indi mini gémeke ezeket 5-6 meg 10 Euróért árulják hát ott az a Jamestown..szánalom mert egy zuma deluxe vagy bejeweld még talán megér ennyit, de ezek amiket látok 1 fillért se...
-
Murder3
addikt
3 szenem van akinek kell elcserélem valami értelmes kuponra
most van ez a company of heroes esetleg erre is vevő lennék+ ami kuponom van azt is mellé csapnám
-
Murder3
addikt
Ó gyerekek ha annyira nincs kedvetek a szénhez küldhetnétek nekem pár darabot, h legalább a 7 meglegyen

nekem nincs lehetősége csak napi 1-et csinálni és eddig csak 3 szenem van.
-
Murder3
addikt
válasz
Nordic
üzenetére
tehát én tehetek róla, h a játék alapból olyan felbontásra állítja magát amekkora monitorm nicsn is?
vagy h nincs beálítási lehetősége.
nem hinném h rögtön az a természetes h sasolom,megkeresem a config fájlokat sé tolom windoved módba...
ha mondjuk tájékoztatnak erről akkor igen. -
Murder3
addikt
nem nem a játékok futnak szarul(sok idei is nagyon szépen megy rajta)
gta4 megvolt warezba is ott nem csinált ilyeneket.
stalker se üti ki a felbontást
crysis 2-se..sorolhatnám.
gta4-nél konkrétan keresgéltem, de mivel úgy fagy ki, h fekete képernyő és onnan már csak restart segít így nem látom mi ír ki h rákeressk.
itt is sokági kérdezgettem senki nem tudott rá megoldást.
metro 2033 legelőször mikor még kijött gynegébb gépemen régi monitorn rendesen ment igaz h rettentesen szagatott de nem volt out of range és windoz kicsapás.
akkor itt volt ez ennél miből gondoljam h ez lesz?
mi utalna rá?mert a gépigény nem sőt más írta h neki gyengébb kártyáva volt és neki nem volt ilyen problem...
meg idei játékok mennek ha kicsit rosszabbul is de nem 5 fps-el szaggatva és az ideiek meg azér kicst szebbek mint ez....(és amik egm jól optimalizáltaka zok egm még néha highon is jól futnak)
pl kipróbáltam a gta4-et a plazma tv-n magasabb textúra és átlag beálítással stabil 18-20 fpst adott míg ezt az lcd monitoron meg 14-16... -
Murder3
addikt
Pecze fórumtársamnak ezúton is szeretném megköszönni, az oldalt amit linkelt ott amit tudtam megcsináltam és már megy végre rendesen.

Az összes steamen vásárolt cuccal bajok vannak folyamatosan.
Kezdte a gta 4 lost and damned az első küldetés végén ő úgy döntött mindneképp fekete képernyővel kifagy ha nem windoved módba megy.
aztán az alap játékba már jócskán a közepén, mitadisten megint pont egy ilyen motors bandás küldetés során eljátsza ugyan ezt.
Rendbe jött a metró 2033 amit kapásból megkaptam az out of ranget, de nem baj hisz azért van az user h fel legyen készülve az ilyen alap dolgokra h egy játék fogjha és kapásból hazavágja az egész windows képfelbontását ami így be se jön, persze aki játszani szeretne és teszem azt véetlen még nem találkozott ilyennel és annyira nem ért ezekhez az ilyenkor jól meg van szivatva, de gondolom ezért fizetünk.
Nyílván muszáj h default beálítás legyen az 1600x-os nem törődve azzal, h aki feltette a gépre eggyáltalán rendelkezik-e ilyennel..
vagy ha már ezt kell akkor miért ne lehet egy külső beálítás panlet csinálni a játékhoz, mint oly sok játéknál is látható...de hát miért is, hisz természetes h az user aki megvette még az egész napját töltse azzal, h ugyan már elinduljon a játék és mindnefélerejtett mappákba kutassa a config fájlokat....
Persze ezt is csak windowed módba tudom futtatni még így is..
Akkor itt van most ez ami megint derült égből lecsó volt..
egész nap ezzel szenvedtem, ha most Pecze nem találja meg nekem azt az oldalt és küldi el akkor én már hagytam volna a fenébe az egész játékot.
De megint ma a GTA4-nél a hang úgy döntött h elfog baxódni....gondolom azt a 15 gigát most reinstalláljam újra és bízzak h jó lesz...
Már várom h a Divinity 2 Dragon Knight Sage-nak mi baja lesz.Állítom warezolt játékokkal feleennyi baj nem volt mint amit a steam produkál és ha a steam behalásokat és függést nézzük duplán rossz.
Ezekért pedig fizetek... -
Murder3
addikt
na ellopta a steam a 33%-os bethesda kuponom

-
Murder3
addikt
Neverwinter Nights 2-höz felraktam a legfrissebb nvidia drivert az se segített...(bétát mert amúgy a legfrisseb volt fent)
megpróbáltam az Nvidia panelen letiltani a vsyncet úgyse volt jó...
-
Murder3
addikt
nálam már behalt a rendszer

-
Murder3
addikt
akkor tradeljünk

akció nullaXD -
Murder3
addikt
Nvida GT 440 1GB
Amd x2 4000 2,111ghz
2gb ramnehogymár ez egy x éves játéknál 5 fps-es féknélküli akadást eredményezzen.
-
Murder3
addikt
Komolyan mi a fenét kell ezzel a Neverwinter Nights 2-vel csinálni h menjen normálisan?
Metrot nem lehet fullscreenbe futtatni, ezzel nem lehet játszani holott simán megvan ami kell hozzá... -
Murder3
addikt
ööö Ennek a Neverwinter Nights 2-nek atomerőmű kell?
vagy mi a halál oka van annak, h 5 fps-el megy?mert megnéztem hát....nem értem...
-
Murder3
addikt
33%-os id super pack

-
Murder3
addikt
2v2-be nem jöttök 4-en ott 1-2 elrendeznénk az assistoakt
-
Murder3
addikt
válasz
üzenetére
mikor mások meg kapnak heroes 6-okat meg valve packoakt meg AAAAAA+ kategóriás címeket úgy még jó, hogy
főleg ha pl vki első ingyenes achijára kapja meg, más meg mondjuk összeszenvedi a 7-et és craftol magának egy 25%-os valve kupont hát még szép h elégedetlenkedünk.... -
Murder3
addikt
50%-os bit trip kuponom bármi másra cserélném szénre vagy értelmesebb kuponra

-
Murder3
addikt
én az alap játékhoz is láttam a magyarítások portálon.
mind1 akkor így megveszem amúgyis dőlt a szívem rájuk csak a multi játék hiányát sajnálom, de mondjuk van egy csomó free meg a bc2 is amivel multizok szóval nem baj annyira végül is.
Bethesda játékot nem sikerül vennem sajnos megint, pedig tőlük már csak azért is akartam mert abszolút kedvenc. -
Murder3
addikt
Neverwinter Night 2 platinumhoz a magyarítás működik?
rise of immotals egy nagyon gyenge aréna játék

de nem bonyolult annyira csak unalams.
Bloodline Champions sokkal jobb
-
Murder3
addikt
hát divinit 2 knight sage+a mai Neverwinter night 2-t jó lenne beszerezni, de ezek lennének az utolsó gémek amiket tudok venni és nincss multi cím közte mert metro 2033-at vettem még meg....
operation flashpoint pack nem tudom mennyire él multiba...
brink meg nem jön be....

-
Murder3
addikt
egy rainbow six vegas 2-t mértnem áraznak le 2.40 euróra?....
azt annyiért mindenképp megvenném többért nem mert sztem már halottak a multi szerverei. -
Murder3
addikt
áááá nekem tuti nem fog dobni játékot főleg nem aaa gémet

-
Murder3
addikt
kuponokat mért nem lehet szénre váltanil...
-
Murder3
addikt
szén mennyi eurót ér?
mármint ha mondjuk lesz majd 5 szenem azért lehet egy hasonló értékű játékot tradelnem? -
Murder3
addikt
Spiral knightba mi a szent szart kell csinálni?
vki segítsen már, mert nem találom hol van az a snowball -
Murder3
addikt
25%-os valve meg van egy 50%-os trip runner ezekért kaphatok 1 szenet?

más a Newerwinter Night2-höz ami steamne most van jó a magyarítás?
-
Murder3
addikt
omg komolyan eddig vmi borzalom ez az akció...
semmi értelmes játék... -
Murder3
addikt
eddig nem túl erős az akciós játék felhozatal, viszont most a MW2 ami ebbe az árba még meg is éri a multi miatt

Én mondjuk nem veszem meg elég nekem a bc2 az még milliószor jobb is, ha meg normális cod multit akarok felrakom a cod2-t
-
Murder3
addikt
valaki rohadtgyorsan magyarázza el nekem legyen szíves az a francos METRO2033 mi a büdös faxomért OUT OF RANGE?
Mit csináljak, hogy bejöjjön?, mert ablakmódba se lehet tenni... -
Murder3
addikt
nekem is csak 1 ajándék jött.
ez a valve 25%-os kedvezmény. -
Murder3
addikt
Megvettem végül is a metro 2033-at, előre melyik fájlba tudom beálítani majd a felbontást?
-
Murder3
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
nekem az volt a baja mer nekem még mikor kijött akkor ment rendesen igaz akadt, d e nem volt baja.
aztán h lett jobb kártyám meg akartam megint nézni, h megy, de akkor meg mikor elindult átrakta az egész gépet olyan felbontásba, hogy aztán nem jött be a kép és csak rendszervisszaálításba tudtam helyrehozni. -
Murder3
addikt
Metro 2033 ennyiért érdekelne, de múltkor is out of rangelte az egész gépet, a steames verzió nem baxxa el a gépem?
-
Murder3
addikt
Fallout 3 GOTY steamne vásárolva magyar?
-
Murder3
addikt
lehetne már vmi értelmes free hétévége

ez a Nuclear Down is elég 0.
Ettől még sok free mmofps is sokkal jobb.... -
Murder3
addikt
karácsonyi akciók mikortól lesznek?
amúgy msot van Nuclear Dawn free weekend
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

eami