Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ripla

addikt

Mondjuk a hajónak valóban nem jutott túl sok szerep, amit én kifejezetten sajnálok. Azon kívül hogy belül jól fest, meg ledobálhatod az összes nyersanyagot a padlóra ha már a tárolók megteltek, néha akad 1-2 pár perces űrharc meg beszélgethetsz másik hajókkal, aztán ennyiben ki is fújt, mert mást nem is nagyon lehet vele kezdeni (a hajó buherálást most hagyjuk, az más téma).
    Nincsen választható opcióként landolás úgy, hogy te irányítasz, sem felszállás, és még az sem működik, hogy irányba állítva megy a hajó te meg mászkálsz a fedélzeten, mert ahogy felállsz a pilótaülésből, a hajó megáll. Star Citizen demó ebből az egy szempontból mindenképp alázza a Starfieldet, ha másban eddig nem is.
    Én azért nagyobb hangsúlyt fektettem volna a hajók kihasználására, mert tizedik-századik alkalommal már tényleg egyszerűbb a felszínről egyből a cockpitre, vagy a hajóból egyből a felszínre ugrani, illetve hajó nélkül átmenni már egy másik felfedezett bolygóra, mert ott ugye elég ha csak ráböksz hogy "landing", bolygófelszínről is szokott működni. A játéknak az űrhajók kb. az 5%-át teszik ki, mint használhatósági faktor, és szerintem ez nagyon kevés. Elsőre még látványos, de aztán már nem is lenne szükség a hajóra egyáltalán, lehetne helyette sima töltőképernyő is, kb. ennyi szerepe van.

Új hozzászólás Aktív témák