Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk a hajónak valóban nem jutott túl sok szerep, amit én kifejezetten sajnálok. Azon kívül hogy belül jól fest, meg ledobálhatod az összes nyersanyagot a padlóra ha már a tárolók megteltek, néha akad 1-2 pár perces űrharc meg beszélgethetsz másik hajókkal, aztán ennyiben ki is fújt, mert mást nem is nagyon lehet vele kezdeni (a hajó buherálást most hagyjuk, az más téma).
Nincsen választható opcióként landolás úgy, hogy te irányítasz, sem felszállás, és még az sem működik, hogy irányba állítva megy a hajó te meg mászkálsz a fedélzeten, mert ahogy felállsz a pilótaülésből, a hajó megáll. Star Citizen demó ebből az egy szempontból mindenképp alázza a Starfieldet, ha másban eddig nem is.
Én azért nagyobb hangsúlyt fektettem volna a hajók kihasználására, mert tizedik-századik alkalommal már tényleg egyszerűbb a felszínről egyből a cockpitre, vagy a hajóból egyből a felszínre ugrani, illetve hajó nélkül átmenni már egy másik felfedezett bolygóra, mert ott ugye elég ha csak ráböksz hogy "landing", bolygófelszínről is szokott működni. A játéknak az űrhajók kb. az 5%-át teszik ki, mint használhatósági faktor, és szerintem ez nagyon kevés. Elsőre még látványos, de aztán már nem is lenne szükség a hajóra egyáltalán, lehetne helyette sima töltőképernyő is, kb. ennyi szerepe van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest