Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
nohát...kezdek agyfszt kapni a mos eisley outskirts lámpás treasuretől , kinek hanyadjára sikerült?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Persie12
aktív tag
Én 45 órát raktam bele. Úgy gondolom én is hogy azért nem volt ez annyira katasztrofális. Nem volt benne semmi kiemelkedő meg korszakalkotó, de a hangulat simán elvitte a hátán a játékot.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
ripla
addikt
Na, most vittem végig. Minden apró hülyesége ellenére tetszett.
42 óra és 46 perc úgy, hogy a vége felé már csak a fő sztorival foglalkoztam, és még maradt benne kismillió mellékküldetés. -
FragMaster
addikt
Sziasztok. Vanilla PS5-re, vagy PC-re érdemes inkább beszerezni a játékot?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
LK
addikt
Köszi.
Azt írták, hogy az AI-t és a lopakodás gondokat helyrerakják. Azt ígérték hogy nem lesz kötelező lopakodni és az eddig csak így végrehajtható küldikben is lehet lövöldözni. Animációkon is javítanak állítólag. Azt hittem a peccsek sokasága miatt lassan kijön a "szar" kategóriából.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
shotika
őstag
Én tegnap előtt szereztem be, mivel a Stalker 2 elképesztően szar állapotban jelent meg és hát valamivel ki kell húzni dec 9-ig.
Ennyire végtelenül ostoba és együgyű játékkal ritkán találkozok, mint ez.
A zenén kívül szinte nincs olyan pontja a játéknak, amibe ne lehetne belekötni. És ez elvileg már egy updatelt változat (nem akarom tudni milyen volt)- ostoba AI
- gyatra animációk
- újra termelődő ellenfelek (a készítők még arra sem vették a fáradtságot, hogy ha visszatérünk egy helyszínre, akkor ne ugyanott-ugyanannyian-ugyanazt csinálva legyenek ott az enemyk)
- béna fedezék rendszer
- semmivel sem lehet interakcióba lépni, nem lehet ellopni/ vásárolni más járműveket
- nem lehet szerezni, venni, upgradelni más fegyvereket, csak azzal az egy szem nyomorult Blasterrel kell végig szenvedni az egészet. (igen, el lehet venni más fegyvert, de csak egy időre)
- a sztori gyatrán van kidolgozva (fogyatékos főhősünket folyton átverik, általában úgy, hogy mi végig verekedjük magunkat egy viszonylag hosszabb küldetésen, túljutva a világ összes kilogó platformján, ellenfelek tömegén keresztül, néha ügyelve arra is, hogy ne riadóztassanak, leesünk mindenhonnan, majd eljutva a végére megjelenik mögöttünk a küldetést adó "nevét elfelejtettem" karakter, hogy meg próbáljon kinyírni)
- néhol látványos, de többségében elnagyolt, alacsony felbontású textúrákkal telepakolt grafika
- kötelező Raytracing (de most komolyan, ezt miért??)Én egész egyszerűen nem értem, hogy ez a csapat, aki lerakta nekünk a Divison szériát, hogyan tudott egy ekkora szart csinálni. Nem akarok senkit se megbántani, biztos van akinek nagyon tetszik, de ez tényleg szar.
Jelenleg ott tartok, hogy megszereztem a hiperhajtóművet, és átmentünk a jeges bolygóra csapatot gyűjteni. Maguk a kampány küldik egyébként nem rosszak - ilyenkor kevésbé tűnik ki az a sok negatívum, ami írtam és alapvetően egész jó (lenne) ez a kicsit beszívárgós-akciós style. A zene mondjuk sokat dob az egész játékon, nem is emlékszem, mikor hallottam utoljára ennyire jó SW témát játékban.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
LÁZ
addikt
ez az anomália (jobb oldalt) másnál is előkerült mostanában (ps5), vagy csak én vagyok a choosen one ezügyben . Minden más ok (játék-masina), csak ennél jön elő, gyanitom a legutóbbi peccs óta, előtte nem emlékszem, hogy bármi ilyesmi lett volna.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LK
addikt
Lassan megéri megvenni. Patch note tetszik. Látom le van értékelve dec. 5-ig. Szerintetek lehet nagyobb akció a Steam-nél karácsonyra tekintettel vagy inkább érdemes megvenni 5-ig?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Persie12
aktív tag
Új patch után, megint mintha kicsit smooth-abb lenne a játék Playstation-ön. Viszont még mindig rengeteg a bug, és olyanok is vannak amik miatt újra kell tölteni a játékok. Például van olyan hogy akarok venni valami egy árustól, és félig fekete lesz a képernyő, nem reagál semmilyen gombra. Ez annál az árusnál van akivel lehet bizniszelni a Nix treasure-öket.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
spleenszuru
őstag
Azért ezt szerintem szépen odatették:
[link]Persze lehet feltenni a kérdést, hogy "hát de miért nem így jelent meg?!"
Viszont kár ezen pörögni. Most nagyon örülök, hogy nem sokat haladtam még úgymond a sztoriban, meg hogy jóideje nem léptem be. Második bolygó vége felé lehetek, szóval bőven lesz még kiélvezni való számomra.
AC Origins után állok is bele újra.
Malaka!
-
ripla
addikt
7 és fél gigás patch, szép, na kíváncsi leszek, 1 hónapja nem léptem be, erre a patchre vártam.
-
Werkly
őstag
Találkozott PC-n valaki olyan jelenséggel, hogy egyszer csak az FPS és a GPU kihasználtság beesik egy pár percre majd ismét "erőre" kap a VGA: Kösz a választ!
-
WATERDACA
őstag
Tegnap észrevettek ahogy a bokrok között bújkáltam. Eddig nekem úgy volt, hogy megálltak a bokor mellett és nézelődtek. Eddig ennyit tapasztaltam.
Az akkor valami bug, mert a bokrok között nem kellene hogy észrevegyenek, ugyanaz a mechanika mint az AC-ben volt.
u wanted, i got it \o/
-
LK
addikt
10.3 GB volt a legutóbbi két patch. Ha az AI-t is javítják, veszem is a játékot. Így jó néhány régebbi hsz. viccessé vált akik szerint minden rendben volt a játékkal.
Én is jártam így a cp2077-tel, pár hónap múlva kijátszottam, amikor még őrjöngtek a topicban. 2 buggal találkoztam. Mondjuk a két játékot össze sem lehet hasonlítani.
Úgy adják ki a játékokat mostanában, mintha 1-1.5 év fejlesztés még hiányozna....[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Tegnap észrevettek ahogy a bokrok között bújkáltam. Eddig nekem úgy volt, hogy megálltak a bokor mellett és nézelődtek. Eddig ennyit tapasztaltam.
#436Persie12
Igen, nekem is feltünt hogy fluidabb lett a játék, illetve rengeteg új animációt kaptak a mobok, akik csak úgy ott vannak a világban. Kockáznak, gumilabdát dobálnak, a lábukat lóbálják a tető szélén ülve, alszanak, rúgdossák a kavicsokat, a falat támasztják, szemetet guberálnak, stb.#435spleenszuru
1 hónap múlva lesz még egy nagy változás, akkor jön az a patch ahol az AI-hoz fognak hozzányúlni. Legalábbis ezt veszem ki a stealth and combat upgrade-ből.[ Szerkesztve ]
-
-
ripla
addikt
4.8 giga a mai patch, rengeteg változás van megint.
-
ripla
addikt
válasz rottenbull #432 üzenetére
Ezen felnevettem.
-
ripla
addikt
Kipróbáltam a játékot Decken. A menüig eljutok, a Deck irányítását nem ismeri fel, majd indítás után megáll a töltés és kilép. Szóval ez nem jött össze.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Csak nekem tűnik úgy, hogy a pár nappal ezelőtti patch után feltűntek a játékban kövér karakterek is, vagy eddig is voltak csak nem figyeltem?
-
Kylesa
aktív tag
válasz SpazzMaticus #412 üzenetére
2021-ben volt szerencsém végigjátszani a FC 2-t (valami 3 euróért vettem meg Steamen). Meglepődtem, hogy milyen szépen öregedett a játék. A mai napig szépnek tartom a grafikáját. Nagyon adja az afrikai hangulat, a fizika (főleg a tűzterjedés) a mai napig egyedülálló még a saját sorozatán belül is. Nekem (mint amatőr FPS játékosnak) is gondot okozott az elején a játék nehézsége, de elolvastam egy guide-ot a legjobb fegyverekről, beszereztem őket és onnantól kezdve gond nélkül haladtam a végkifejletig. Gyémánt volt dögivel, tehát a fegyvervásárlás nem jelentett problémát, ahogy a beakadó fegyverek sem, hiszen sok helyen volt safe house, ide mindig bementem és teljesen újra cseréltem a fegyverarzenálom. Különösebb problémám csak a folyton újratermelődő és a végtelenségig engem kergető (amíg ki nem lőttem őket) ellenfelekkel volt.
Én teljes mértékben a remaster-ek ellen vagyok (95%-ukat csak pénzlehúzásnak tartom), de ha valamiből, hát a Far Cry 2-ből szívesen látnék egy felújított verziót.it's a danger pretty here in Night City
-
LÁZ
addikt
üdv, belefutottam Tosharan egy random helybe, (sajnos nem jelöltem meg a térképen, hogy vissza tudjak menni) ahol a tag nem tud kijönni a házból, mert a bejáratnál strázsál egy bounty droid, ha vkinek rémlik merre van az előre, ne tartsa magában.
-
ripla
addikt
válasz spleenszuru #426 üzenetére
Ezt a kettőt azért kiemelném.
"Improved animation of Kay's movements"
Nekem is feltűnt, mintha folyékonyabb lenne a mozgása."Improved narration, dialogue scenes, voice overs and lip syncing"
Ennek is ideje volt.
Szép lassan azért alakul ez.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Az a múltkori.
Ez az új patch ami ma jött, nálam 5 és fél gigát húzott le:
[link]Más.
Ez a Rancoros küldetés elég kemény volt, jó párszor megborultam itt, és még a neten is meg kellett néznem, hogy mi a fenét kell csinálni.
Viszont még előtte megtaláltam Bobát.Aki tippre most szállította le Han-t.
[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
Hát most nem 99-100-on van a GPU kihasználtság de szerintem AB szerint be-bezuhan az FPS jobbam mint eddig pár helyen.
-
ripla
addikt
Szerk.: Semmi, megvan.
[linkMost leszedett egy 5 és fél gigás frissítést, erről van infója valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz rottenbull #420 üzenetére
Mondjuk azt sem árt hozzá tenni, hogy ki mint tolta, konzolon vagy high-end PC-n, DF retrospec videói elég durvák így mai szemmel [link] Bár ez a része a legdurvább, hogy fc3 vs fc6 karaktermodell nem hogy fejlődött volna de rusnyábbak lettek
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
rottenbull
senior tag
En az osszes fc-vel akkor jatszottam, amikor megjelent. Nekem a masodik tetszett a legkevesbe. Nem azert amit itt emlitettek, hanem azert mert sotlan volt. Egyaltalan nem tudott behuzni. Sem a kornyezet, sem a mechanikak sem a sztori. A negyedik resz tetszett a legjobban az osszes kozul. Meg az elso anno, bar az inkabb a latvany miatt.
-
NY_A
őstag
Lássuk be, akkor még könnyebb volt újat mutatni. Nekem manapság inkább a minőséggel van bajom. Utoljára talán a Forbidden West volt amire azt mondtam, hogy ez valami. Én az Outlawsal is elvagyok, helyenként elég szórakoztató, de összességében olyan mint a langyos víz.
[ Szerkesztve ]
-
Lac-coo
őstag
-
AsakuraDave
őstag
válasz SpazzMaticus #414 üzenetére
Magyarázhatja az ember, sajnos már teljesen át lett mosva nekik az agyuk, a mediocre, zs kategória lett mára az elfogadott minőség. Ha Neked ez nem tetszik akkor meg még Te vagy a hüje Szerencsére úgyis korrigálja magát a piac, és úgy tűnik, hogy szerencsére többen vannak azok akik még a 90' -es évek vége 2000-es évek elején kezdtek ismerkedni a játékokkal és végig tudtak követni egy eszméletlen fejlődést és ennek a fejlődésnek aztán a hatalmas bukását-visszfejlődését, amiben csak az a szomorú, hogy mindez azért történik mert a pénz, pénz, pénz és még több pénz hajtja a kiadókat, minden lassan fel van vásárolva egy kézben, teljes monopoliumot alkotva...de nézzük meg hol tartanak az Ubi, EA részvények, hányan játszanak manapság a top Blizzard címekkel és sorolhatnám. A COD az amire mindig lesz éppen felvevő piac a habzó-szájú általános iskolások.
Belegondolva ha lenne fiam akinek már engedhetném a gépezést, valahogy inkább "oldschool" címeket mutatnék, hogy legyen fogalma a minőségről és ne a hpyevonat bullshitre legyen mindig felülve, hanem már az első trailerek, bemutatók után lássa ő is, hogy mekkora gané lesz, mert eddig minden cím ami bukás azt valahogy már az első 1-2 bemutató után én meg tudtam jósolni.
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Lac-coo
őstag
válasz SpazzMaticus #414 üzenetére
Szerettem a 2- öt is , de ez óriási hibája volt ....
De az újakat is szeretem, nagyjából. Ezt az sw t meg imadomI love latte-avokado !
-
SpazzMaticus
tag
Először is, az azért vicces, hogy az új részekben ez nem zavar, - különösen a 6-ról van egy csomó videó, amiben az Ubi új "respawn feature"-jén derülnek jót emberek, de már az 5-is híres volt a köréd spawn-oló enemykről- azt mondjuk elhiszem, hogy az álaluk nyújtott kihívás hiánya miatt kevésbé zavarnak, esetleg.
Másodszor ez nem is teljesen igaz, látótávon kívül "ívtak" újra az őrök, és csak a bázisra, pl. a kiiktatott járőrök azok nem, csak jóval később, nem köréd egy 50m-es "bubiban" mint ahogyan pl. a 6-ban ezt teszik, azonkívül ha feltűnt, a 2-ben még teljesen más szerepet játszottak az őrposztok, mint a 3-tól kezdve a többiben.
Nem lehetett elfoglalni őket, ( a játék alapvető célja sem valami pátoszos "felszabadítás" volt úgy egyébként sem, hanem a szimpla túlélés...) pontosan az volt a szerepük, amit írtam alább : Kikényszeríteni a térkép felfedezését, kiismerését, -megjegyzem : a rendkívül jó pályadizájn egyébként lehetőséget adott, hogy mindegyik mellett el tudtál osonni egyetlen puskalövés nélkül is akár 2-3-útvonalon is amúgy...- amire a nálad lévő rendkívül korlátozott, és elhasználódó felszerelés miatt rá is voltál kényszerülve, hogy még a végjáték sem abból álljon hogy A-ból B-be száguldozva "végigyolozz"- a térképeken.
Easy-n, elhszem hogy zavaró volt megállni ötpercenként legéppuskázni az őröket , és persze ez a játék a nehézségi szintjeivel lehetőséget adott is az ilyen nyafogásokra, de kicsit olyan ez, mint amikor valaki trainer-el végigjátszik mondjuk egy Dark Souls-t, majd panaszkodik a sok unalmas sétálgatás miatt...
Mint mondtam, "kicsit" más volt az a játék mint ami azóta lett..
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
Lac-coo
őstag
De jo is volt, mikor kipucoltam egy helyorseget, és visszamentem 20 másodperc múlva, újra tele volt volt....
I love latte-avokado !
-
SpazzMaticus
tag
válasz rottenbull #411 üzenetére
Hát a FC mai közönségének, elhiszem hogy a 2-rész a legrosszabb.
"Kicsit" más irányt vett a játék azóta, és nem bántásból tényleg, de nagy részük nem is tudna játszani a 2-vel, még normal-on is hisztigörcsöt kapnának a nehézségétől...Tavaly, tavalyelőtt -nem emlékszem- botlottam bele egy YT-videóba, ahol egy ilyen nagy FC, és egyéb hasonszőrű "spíler", akinek az előzménye tele volt ilyen "FC hard" szinteken chill-ezős bázisfoglalásokkal, kipróbálta a FC2-t Infamous-on, azután értetlenkedett, meg szidta a game-et hogy a dzsip-ből kiszállva az első "tutorial" missionnél megmurdelt vagy hússzor, mire abszolválta szegény...
Már erre persze kevesen emlékszünk, de a 3 megjelenésekor - bár tagadhatatlanul az hozta meg a sorozat igazi ismertségét, és vonzott be rengeteg új játékost- az első kettővel, főleg a másodikkal sokat játszó gamer-ek kicsit értetlenül álltak a harc és AI jelentős lebutítása előtt, bár akkor még a frissnek ható vadiúj formula, a jól megírt történet, és Vaas tagadhatatlanul játéktörténelmi karaktere elvitte a hátán az egészet.
A vízválasztó a 4-volt -egyébként megítélésében máig a legmegosztóbb-ami szinte full ugyanolyan volt mint a 3, csak a karakterek voltak felejthetőbbek ( és azóta részenként egyre jobban azok) amiben a régi játékosoknak tudomásul kellett venni hogy ez az új irány, ott is hagyták a francba, az újaknak meg ez kellett ami most van.
Úgyhogy inkább maradjunk abban hogy más volt a kettő, annyira hogy inkább - elsősorban persze Hardcore, és Infamous fokozatokon- közelebb áll egy mai istenített "felszerelésmenedzselős, térképbejárós-kiismerős" hc extraction-shooter-hez mint az utolsó három részből bármelyikhez.
Egyébként a mai napig aktív közössége van a 2-nek, mod-bázisa, rajongói coop -mode- ja, stb...
Az még egy más igényű közönségnek készült.
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
rottenbull
senior tag
válasz AsakuraDave #409 üzenetére
Ezzel sokan vitatkoznanak. Foleg a masodik resz emlitese miatt. Az a legrosszabb.
-
Lac-coo
őstag
-
AsakuraDave
őstag
Far Cry 2 -3 volt a peak utána részről részre minőség romlás, oké talán jött a magasabb felbontás/textúrák, de ennyi, minden más része a sorozatnak elkezdett visszafelé fejlődni...
-
Lac-coo
őstag
válasz AsakuraDave #406 üzenetére
De egy Farcry miert rossz minőség ? Vagy én nem tudom, lehet velem van a baj....
I love latte-avokado !
-
AsakuraDave
őstag
Minek gyártana? Nincs rájuk kereslet vagyis ebben a minőségben a kutya se játszik velük… A legjobb Nekünk, fogyasztóknak az lenne ha az értelmesebb és tehetséges fejlesztők kilépnének és alapítanak egy új stúdiót ahol végre kiélhetik a szabadság adta lehetőségeket és végre valami újat alkotni nem a 120. Call of Duty-t…. De úgy veszem észre, hogy a mai világba már kibaszott nagy nulla a kreativitás, nem akarnak vagy nem szeretnek gondolkozni az emberek csak beütik a chatgpt-be, hogy kardozós szamurájos sztori és artwork aztán arra építenek mindent….persze ehhez kell a sok birka fogyasztó akiknek ennyire a béka segge alatt vannak az elvárásaik és sorra veszik sőt rendelik elő ezeket a gané produktumokat…
-
ripla
addikt
Ez a hivatalos infó:
Star Wars Outlaws Minimum System Requirements
CPU: Intel Core i7-8700K / AMD Ryzen 5 3600.
Memory: 16GB RAM.
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1660 6GB / AMD Radeon RX 5600XT / Intel ARC A750 · 8GB (REBAR ON)
DirectX: Version 12.
Storage: 65GB available space (SSD)#400spleenszuru
Nagyon jó címeik vannak, de szemlátomást nem tudnak velük mit kezdeni. Ennek több oka lehet, egyik valószínű, és talán a legproblémásabb, hogy maximálisan bepucsítottak a woke propagandának.
Ha igaz a Youtube-on lévő videó tartalma, akkor visszataszítóan toxikus környezet uralkodik náluk. Minden apróság miatt rohannak az emberek a HR-re, de olyanokért is, hogy valaki smile-t rak a mondat végére. A vezetőket nem érdeklik a kritikák, a legapróbb kritikát is személyes sértésnek veszik és vegzálni kezdik azt aki kimondta, és az utóbbi időben csak női és nembináris embereket vesznek fel, ahol előrébb való a bőrszín meg a származás, mint az hogy mennyire ért ahhoz amit csinál.
Teljesen meghülyültek a Sweet Baby Inc. "munkásságától", aminek a lényege, hogy a fehér embert és a fehér ember kultúráját semmilyen formában nem akarják képviselni, csak ha gonosz karaktereket kell eljátszaniuk, ésatöbbi.
Amúgy erről a videóról lenne szó.#402Plata
Összesen 2 darab bugba futottam bele cirka 20 óra játék után. Mindkettő animációs hiba volt. Az egyiknél a mobra rácsúkódott az ajtó, és simán átment rajta, mintha szellem lett volna. A másiknál ugyanez, csak ott a mob az animáció végén felteleportált egy láda tetejére.
Az hogy az AI nem létezik benne, az egy jóval nagyobb probléma, de ha azt javítanák, már egy sokkal de sokkal minőségibb játéknak érződne, mert amúgy a hangulata hibátlan.
És valójában ezt a részét nem is értem, a The Division 2-ben teljesen jó az AI, bekerítenek, megdobálnak gránáttal, fedezékről fedezékre közelítenek meg, komolyan nem értem itt miért nem csinálták meg ugyanezt, azt is a Massive adta ki.Közben tegnap csináltam ezt a cirka 1 órás küldetést, egy régi, ezer éves ócskavasba kellett bemászni, egészen a központi magjáig, hogy kiszedjek egy alkatrészt, és a belső terek hangulata valami kegyetlen.
Mindenhol félhomály, rozsda, kosz, retek, por, lehulló és nyikorgó alkatrészek, és 2 alkalommal a padló is leszakadt alattam, ugranom kellett. Azokon a lógó platformokon meg előjött a tériszonyom, mert végig kellett ugrálnom rajtuk és minden ugrásnál megnyikordultak, megmozdultak, szállt a por, iszonyat para volt. Szerintem egy fullos géppel kegyetlen jól néz ki, a hangulata zseniális. Amúgy PC-n tolom, csak PS5 kontrollerrel, így egyszerűbb. Érdekes amúgy, mert így is kezeli az adaptív ravaszokat. -
Lac-coo
őstag
válasz AsakuraDave #401 üzenetére
Miért gyárt valaki Farcrx szerű játékot ? Vagy Divisiont... Esetleg Ghost Recon sorozatot?
Ne ciccelj már....I love latte-avokado !
-
Plata
félisten
Ez a videó annyira tetszett hogy kedvet kaptam a játékhoz.
Csak most nincs rá időm Sw ToR-ban próbálom az aktuális seasont 100%-ra tolni,plusz hátha megdöglik az ubi és olcsóbb lesz.
De a videó alapján nagyon vicces bugok vannak.
Bár annak idején pont az ilyen bugos videó miatt voltam kíváncsi a Maffia 3-ra is,aztán egy átkozott buggal sem találkoztam azokból. -
AsakuraDave
őstag
válasz spleenszuru #400 üzenetére
Majd áttérsz más fejlesztők játékaira és rájössz, hogy nem vesztettél sokat velük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest