Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Tegnap észrevettek ahogy a bokrok között bújkáltam. Eddig nekem úgy volt, hogy megálltak a bokor mellett és nézelődtek. Eddig ennyit tapasztaltam.
#436Persie12
Igen, nekem is feltünt hogy fluidabb lett a játék, illetve rengeteg új animációt kaptak a mobok, akik csak úgy ott vannak a világban. Kockáznak, gumilabdát dobálnak, a lábukat lóbálják a tető szélén ülve, alszanak, rúgdossák a kavicsokat, a falat támasztják, szemetet guberálnak, stb.#435spleenszuru
1 hónap múlva lesz még egy nagy változás, akkor jön az a patch ahol az AI-hoz fognak hozzányúlni. Legalábbis ezt veszem ki a stealth and combat upgrade-ből.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
De Cal mindig tudott magának ponchot találni!
Azt a játékot az adta el, hogy volt benne fénykard és ezért hajlamos volt mindenki elnézni a hibáit.
Egy egyszerű first person shooter ahol lecserélték a lőfegyvert kardra.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
melega
őstag
Ps 5 ön törlődtek a mentéseim, nem veszek soha többet ubisoftos játékot.
Megleszek nélkülük.
Bedob újra Tosharába, pedig az Adventure of exictement ezüst trófeát is megadta a játék.
Discover all planets areas.
Egy másik pses játékkal se volt olyan gondom hogy eltünnek a mentéseim.
[ Szerkesztve ]
-
VoltanIgor
tag
Ez alapján kb azt szűröm le, amit az eddig látott videók alapján is, hogy alapvetően középszerűnél jobb aspektusa a játéknak nem igazán van, és sok helyütt ki is lóg a lóláb, vannak komoly problémák is.
Ez azért sajnos kevésnek tűnik ebben a formában. Kár, mert érdekelt volna, talán majd egy leárazáskor, hátha addig ki is kalapálják kicsit
-
S e t h
nagyúr
Vannak viszont elrettentő példák is.
Négyes csoport, éppen útban vannak egy ládához, nem akarom megölni őket, egyesével elcsalom őket és pár méterrel arrébb mindegyiket leütöm.
A többieknek fel sem tűnik, hogy fogyatkoznak és nem jön vissza senki.
Elég nehéz elhinni, hogy erre nem lehetett volna valami rutint beprogramozni.Olvasom a tippeket, vannak amikről én sem tudtam.
Kétszer rányomunk egymás után a guggolás gombra akkor a karakterünk vetődve gurul egyet.
Ha meglátogattunk másik bolygót akkor nem muszáj mindig repülni a másikra, ha vissza akarunk menni, fast travellel is lehetséges, sőt, a speederünk szintén fast travel pont, ahol hagytuk oda egy pillanat alatt vissza tudunk menni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest