- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SkyS1gn #44770 üzenetére
úgy tudom a netkód közös. Pont hogy azért megy jobban a star marine fps ügyileg, mert ott ugye közelebb van mindenki és kisebb a világ, nem a sokszáz millió köbkilométernyi világ minden objektumának kapod meg a netes változásait, nem poppolnak csak úgy hármasával Geminik, AI hajók, stb. fps-t növelne, de a latency maradna addig, amíg nincs közelebbi szerver. De redditen magyarázták hogy ez a network bind culling mit jelent, szóval ha félrecsúszott valami infó, akkor az ott történhetett. Én is arra alapozok, meg arra hogy logikusnak hangzik, mert a culling számítógépi grafikában is ilyet jelent.
Szóval amennyire értem, már a 2.6.1-ben is jönne egy netkód változás, ami sokat segíthet a PU fps ügyében, de ez nem ugyanaz mint a netkód refaktor (amikor nem csak azok változnak hogy milyen távoli objektekről kapsz infót, hanem maga az is hogy milyen adatok jönnek-mennek a kliens és a szerver között, milyen csomagokban, úgyon, milyen feldolgozási ütemezéssel, stb). Aztán reméljük így is lesz, és már a 2.6.1 is dob a sebességen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Corsair K100 RGB INGYEN FOXPOST
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest