Hirdetés
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Radeon HD 7870 és HD 7850 tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Sziasztok!
Főleg iránymutatást szeretnék, nem komplett megoldást, mielőtt nekem esnétek emiatt
Szóval van ugye a bkv-nak egy nyilvánosan elérhető gtfs adatbázisa, amiből én szeretnék menetrendet készíteni, mobilra. A problémám az az, hogy ez laza ~150mb méretű, szóval ezt így 1:1 kicsit necces lenne berakni
Viszont az adatbázishoz nem sokat értek, de azt már sikerült átlátnom hogy nagyjából hogyan épül fel. Van a stop_times file, ebben van kb ~3,5millió sor viszont ezek közül nagyon sok van ami szinte ugyan azt tartalmazza. Itt minden egyes sornál meg van adva, hogy az a megálló amihez az az indulási időpont tartozik az az adott járatnak hanyadik megállója. Viszont mivel ezek úgy se változtak, én úgy gondoltam, hogy azzal már le lehetne csökkenteni az adatbázist ha valahogy ezeket ki tudnám szűrni, de mivel most látok először mssql-t fogalmam sincs, hogy ezt hogyan is kéne
Ha legalább néhány parancsot mondanátok, meg hogy nagyjából hogyan álljak neki azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tesla topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 32 GB (2x16 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest