Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
válasz
Sk8erPeter #900 üzenetére
a valaszok stilusa a magyaros.
de ez mar tenyleg ertelmetlen offtopic...
amit en irtam, arra bocsanatot kertem, tema lezarva reszemrol. -
Azazello-
senior tag
mindenkitol elnezes, nem volt szandekomban senkit megserteni, csupan elszoktam a magyar reakcioktol.
bocsanat.
-
Azazello-
senior tag
meg az is lehet, hogy nem gurunak keszulok, csak 'kenyszerbol' kell ezt alkalmaznom es azert teszem fel a kerdest igy, mert se nem ertek hozza, se nem erdekel igazan a dolog. viszont meg 'kell' oldanom a dolgot, es gondoltam itt kapok segitseget. gurukam.
egy Human Resource Information System project kidolgozasanak a reszekent szukseges lesz legalabb elmeleti szinten egy adatbazist mellekelnem, es ennek a megtervezesehez kellene a segitseg.
a projec alapja a HR es csak reszben koncentral az adatbazisra.part time munkavallalok es munkaltatokat kell osszehoznom a leg-eredmenyesebb, hatasosabb modon. kicsit nehez megfogalmaznom, elnezest, mivel eredetileg angolul keszul az egesz es magyarul meg sosem tanultam hasonlot.
-
Azazello-
senior tag
sziasztok,
egy recruitment agency adatbazist szeretnek tervezni es ehhez keresnek valami kiindulo pontot.
esetleg volna valami kiindulasi alap otlet ahonnan elindulhatnek? nagy segitseg volna.
elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad E495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- EliteBook 840 G7 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MacBook Pro M1 14 Baleset biztosítás+Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest