Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Köszönöm a nyüzsgést és a temérdek ötletet. Formailag valahogy így sikerült megoldani

SELECT Table.Field1, JoinedTable.Field2
FROM server.db.owner.TableName Table
INNER JOIN server.db.owner.tablenev1 JoinedTable ON
Table.ID = JoinedTable.Table_ID -
Realradical
őstag
Üdv!
Kérdésem lenne. Hogy tudom azt megoldani, hogy linked szerveren keresztül csináljak a távoli szerveren egy joint?
Jelenleg ott a gondom, hogy állandóan a maximum 3 prefixes hibát dobálja a rendszer mivel ez a 4 már sok a querybe:servernev.adatbazis.dbo.tablanev.mezo
The number name ************ contains more than the maximum number of prefixes. The maximum is 3.
-
Realradical
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Ilyenkor mindig filózok hogy orbitális marhaságot kérdezek, vagy csak nem tudják a többiek sem. Up!
-
Realradical
őstag
Triviális problémám van, hátha valaki rávágja mi a megoldás és lenooboz. Enterprise managerben ütemeztem egy backupot. Elszúrtam, a mentés helyét. Hogy tudom szerkesztésre visszakapni magát a backupot, mert az istennek nem találok hasonló menüpontot sehol sem.
8.0 verzióról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest