Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szerintem 20-30 óra alatt így lehet leadni (főleg olyanoknak, akiknek semmilyen tematikus előképzettségük nincs). Sokat gondolkodtam egy-két ilyen kurzuson, de mindig lemondtam róla amiatt, hogy a hallgatóság nagy része csak lelkes szerencsevadász lesz, tárgyi tudás nélkül. Ilyen körülmények között semmi tisztességes tudát nem lehet átadni/átvenni

AE
-
PazsitZ
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Anno én is egy OKJs suliba jártam. 1-2 tantárgy volt, amit normálisan oktattak. Az oktatás minősége, meg szerintem azért is rossz, mert az osztály 10%-20% százaléka, akit tényleg érdekel az oktatás, ezáltal előbb-utóbb a tanárok is így állnak az oktatáshoz.

Ezért, ha csak annyit tanultam volna meg, amit ott leadnak, sose jutottam volna semmire.
Volt bizonyos fokú előképzettségem, oracle és java plusz órákra jártam, egyetemi online ingyenes kurzusokon vettem részt és otthon is foglalkoztam a dolgokkal: netes anyagokból mysql-php kombóval képeztem magam.
Így jutottam valamire. -
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Én lassan már válaszolni sem merek, mert folyamatosan megkapom, hogy egy öntelt, bunkó vagyok. Ilyen dolgokon busongani, filózni, amit egyesek - ha nagyon betegek/rosszindulatúak - akár magukra is vehetnek, hogy rosszat mondtam rájuk, már végképp nem merek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest