Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt bírom egyébként az ilyen sulis "webmester"-kurzusokban - legalábbis az alapján, amiket eddig hallottam, illetve olvastam (és ez is megerősíti) -, hogy mindenen átrohannak, mint egy őrült, az alapok normális lefektetése nélkül, hogy ebből is, abból is legyen egy kicsi, mindenből csipegetünk valamennyit, de pont annyit, hogy lehetőleg a diák egy árva szót ne értsen az egészből, és ne tudja összerakni, hogy most akkor mi a szar is ez az egész, ha önszorgalomból nem fekszik rá keményen.
Azt nem értem, miért nem építenek fel egy logikus struktúrát (nyilván naiv felvetés, de annyira azért nem földtől elrugaszkodott elképzelés). Legyenek ezek a nyelvek elkülönítve, ne ömlesztve tanuljanak mindent, hanem tematikusan, de akkor már legalább az alapok normális lefektetése után. Az még mindig többet ér, ha valaki kevesebb nyelvbe kóstol bele, de legalább azt biztosan tudja. Így a későbbi nyelveknél is esélyes, hogy jobban át fogja látni a logikáját az egésznek. Ha kevés az idő, akkor egyszerű a megoldás: kevesebb dolgot kell jobban átvenni, nem minden-mindegy alapon ömleszteni a trágyát a diák fejére.Szerk.: OFF.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iparági legendával erősít az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 Ryzen 7 17,3 144Hz frissen szervizelt
- iPhone 16 Pro 95% akku 2 év garancia
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- iPhone 13 128GB gyári független megkímélt!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs