- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Acer notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt bírom egyébként az ilyen sulis "webmester"-kurzusokban - legalábbis az alapján, amiket eddig hallottam, illetve olvastam (és ez is megerősíti) -, hogy mindenen átrohannak, mint egy őrült, az alapok normális lefektetése nélkül, hogy ebből is, abból is legyen egy kicsi, mindenből csipegetünk valamennyit, de pont annyit, hogy lehetőleg a diák egy árva szót ne értsen az egészből, és ne tudja összerakni, hogy most akkor mi a szar is ez az egész, ha önszorgalomból nem fekszik rá keményen.
Azt nem értem, miért nem építenek fel egy logikus struktúrát (nyilván naiv felvetés, de annyira azért nem földtől elrugaszkodott elképzelés). Legyenek ezek a nyelvek elkülönítve, ne ömlesztve tanuljanak mindent, hanem tematikusan, de akkor már legalább az alapok normális lefektetése után. Az még mindig többet ér, ha valaki kevesebb nyelvbe kóstol bele, de legalább azt biztosan tudja. Így a későbbi nyelveknél is esélyes, hogy jobban át fogja látni a logikáját az egésznek. Ha kevés az idő, akkor egyszerű a megoldás: kevesebb dolgot kell jobban átvenni, nem minden-mindegy alapon ömleszteni a trágyát a diák fejére.Szerk.: OFF.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest