Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
crmtanulo
üzenetére
Ha érdekel a téma első körben javaslom a relációs adatbázisokkal az ismerkedést, mármint elméleti síkon, hogyan kell megtervezni a táblákat, a köztük lévő kapcsolatokat stb. Ha ez megvan, akkor nekiláthatsz a saját adatbázisod elkészítéséhez. Ez még messze nem program, ez inkább az egész alapja.
-
válasz
crmtanulo
üzenetére
"Hali, bocsánat, én még nagyon tanuló vagyok, nekem a CRM az egy korlátozott, vagy célfelhasználásra programozott SQL alapú rendszernek tűnik html támogatással."
És a mellékelt videóban szereplő szoftverhez még felhasználtak mondjuk 3 másik programnyelvet.
Ez olyan, mintha a Helyesírás topicba beírnád, hogy szeretnél egy profi szövegszerkesztőt írni, ami amúgy figyel a helyesírásra is.
Értjük, hogy érdekel a nyelvtan, jól megy a j/ly megkülönböztetése, de a Word konkurenciáját megírni nem innen indul.
Igazából ezért nehéz bármit is mondani erre, mert nem tudjuk, honnan kezdjünk neki.

A lényeg, hogy kezdj el ismerkedni a programozással, aztán egy idő után majd látod te is, hogy ez nagy falat, nem feltétlenül egy emberes célt tűztél ki magad elé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj MCHOSE V9 Turbo
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.11.23. -ig - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64 GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest