- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Sziasztok!
A legnagyobb tisztelettel szeretnék kérni pár linket, ha egyáltalán tudtok ilyesmit.
Meg kéne értenem, hogy mit és hogy csinálhatunk alap szinten egy SQL adatbázissal!
Tudom, ez most nagyon mókásan hangzik, hiszen ez egy külön szakma. És én semmit nem tudok belőle, soha nem is használtam, soha egy lekérdezést nem csináltam. Mert hardveres vagyok.

De most kitalálták a munkahelyemen, hogy apróbb (kinek apró?...) SQL-megoldást majd a "kisebbik rendszergazda" is meg tud csinálni. Pontosabban azt találták ki, hogy az eddig ilyeneket mókoló senior rendszergazda majd jól bevezeti a kisebbiket, azaz, és már a jövő héttől kezdheti az okosításomat.
Ez mind jó és szép, de nem vagyunk igazán olyan viszonyban, hogy megkérjem, hogy úgy mutasson alapinfókat, mintha csak Juliska lennék az X osztályról. Fel kéne készülnöm, hogy legalább az alapfogalmakkal, alapfogásokkal tisztában legyek az első találkozásunkra. Például hogy milyen prograra kéne kattintani a start menüben...
És végülis szívesen segíteném az ő munkáját, miért is ne, de hát hol kezdjek hozzá?Tudnátok ilyen láma-beavató oldalakat/pdf-eket/könyveket javasolni?

Üdv és köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest