Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Webkamera topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"csak ez egy kész cms.Minden php-val van megcsinálva"
És akkor mi van?
A Drupal is egy kész CMS, attól még modulokat lehet írni hozzá, ami a saját céljaidnak megfelelően jelenít meg adatokat.
Egyébként meg egyáltalán nem értem, hogy Te ezek szerint egy plusz lekérdezéssel, UPDATE-tel ki tudtad egészíteni az e107 működését, akkor miért ne tudnád annyival is, hogy miután már a felhasználó születési dátuma el van tárolva, ebből egy egyszerű lekérdezéssel megjeleníted az aktuális korát? Így legalább ütemezett update-ekre sem lenne szükség...
Szerintem valamit félreértesz az itt javasoltakból. A lényege, hogy ugye a születési dátumod nem túl sokszor változik jó esetben
- ebből az adatból pedig "on-the-fly" bármikor ki lehet számolni az aktuális életkort, nem kell hozzá még PHP sem, elég MySQL-ből kiszámolni.Egyébként meg martonx már mondta, de az e107 már régóta elavult, azóta más felhasználóbarát CMS-ek is bőven vannak.
Én mondjuk a Drupalt ajánlanám, bár azt hallottam, hogy a Wordpress kezdőknek ideális választás (vagy azoknak, akik haladók, és ezt jobban ismerik). Haladók a Drupal moduljaival is gyorsan elboldogulnak némi help olvasgatása után.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest