Hirdetés
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Semmit se tudok az sql-ről.
Több kérdésem lenne:
Nekem php-hez kellene.
Gépemen van php, apache.
Sqlite-ot ajánlották, de semmit se találok hozzá. (Video tutorial)
Amit találok mindegyik terminalban turkálnak.
Azt írták nem kell terminálba turkálni, php alapból tudja, ha ini -ben beállítom.
Így azt se tudom hogy telepítsem.
Hogy induljak el.Ezért mysql-t raktam fel. De ezzel se tudom mit kell csinálni, hogy php-val használjam. Ezzel se találtam semmi tutorial-t php hoz . Csak ilyen nagyon alap dolgok.
Amit szeretnék: páromnak weboldal ahova beírja a receptjeit.
Gombbal hozzá adja egyesével a hozzávalókat.
Tehát lenne a database receptek, tables pl kokusz kocka, és ebbe kellene bele a hozzávalók, és az elkészítés, hozzávalókba kell a tészta, krém, öntet, díszítés. És ezekbe a vaj, tojas, tej stb.
Ezt meg lehet így csinálni? Mert sehol se találtam több mélységer.
Igazából semmit se találok amire nekem szükségem lenne.Nagyon alap tutorialokat végig néztem többet is. Hogy készítek, törlök, módosítok. Illetve ezt [link] végig olvastam. De ezekből nekem nem jött le, hogyan tudnám megoldani ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest