Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Amúgy azért őket választottam, mert habár saját HTML (és CSS, JS, PHP, SQL) kódot írtam, nem tudom, hogyan "védhetném" meg az oldalamat a különböző féle (általános) támadások ellen. Ezért eleve abból indultam ki, hogy WordPress-re van millió kiegészítő, van pár (elvileg) nagyon jó, ami a biztonságért felel (pl. Wordfence), így némi kompromisszummal, de tudom a 2 világot (saját kódok szabadsága + WordPress biztonsága) kombinálni.
Régebben amikor WP-t tanultam, akkor ajánlották és használtam a Wordfence plugint, azokból a reportokból láttam, hogy mennyi mindent megfogott. Fogalmam sincs, hogyan kell/lehet egy weblapot/tárhelyet másképp megvédeni, és védeni pedig sajnos van mitől, nem a backup-ok visszaállításával szeretném az időmet majd tölteni.
Na de ez teljesen más téma (security), amihez még annyira sem értek, mint az SQL-hez (és az sem sok...
), szóval muszáj vagyok már kész megoldásokat és rendszereket használni, mert erre tényleg nincs már időm/energiám 0-ról megtanulni (mert elég nagy témakör, ha jól sejtem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- SUSE Linux
- Metal Gear Solid
- További aktív témák...
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Játszogatós PC - Ryzen 5 7600, RX 7800 XT, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- iPhone 17 Pro 256GB kék 3 év garancia
- ÚJ BONTATLAN FEHÉR NZXT Kraken 280 RGB (RL-KR280-B1)
- Nexura3D - 3D Nyomtatás Akár 4 színben is! (Számlaképes)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), szóval muszáj vagyok már kész megoldásokat és rendszereket használni, mert erre tényleg nincs már időm/energiám 0-ról megtanulni (mert elég nagy témakör, ha jól sejtem.)