- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Amúgy azért őket választottam, mert habár saját HTML (és CSS, JS, PHP, SQL) kódot írtam, nem tudom, hogyan "védhetném" meg az oldalamat a különböző féle (általános) támadások ellen. Ezért eleve abból indultam ki, hogy WordPress-re van millió kiegészítő, van pár (elvileg) nagyon jó, ami a biztonságért felel (pl. Wordfence), így némi kompromisszummal, de tudom a 2 világot (saját kódok szabadsága + WordPress biztonsága) kombinálni.
Régebben amikor WP-t tanultam, akkor ajánlották és használtam a Wordfence plugint, azokból a reportokból láttam, hogy mennyi mindent megfogott. Fogalmam sincs, hogyan kell/lehet egy weblapot/tárhelyet másképp megvédeni, és védeni pedig sajnos van mitől, nem a backup-ok visszaállításával szeretném az időmet majd tölteni.
Na de ez teljesen más téma (security), amihez még annyira sem értek, mint az SQL-hez (és az sem sok...
), szóval muszáj vagyok már kész megoldásokat és rendszereket használni, mert erre tényleg nincs már időm/energiám 0-ról megtanulni (mert elég nagy témakör, ha jól sejtem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), szóval muszáj vagyok már kész megoldásokat és rendszereket használni, mert erre tényleg nincs már időm/energiám 0-ról megtanulni (mert elég nagy témakör, ha jól sejtem.)