Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Amúgy azért őket választottam, mert habár saját HTML (és CSS, JS, PHP, SQL) kódot írtam, nem tudom, hogyan "védhetném" meg az oldalamat a különböző féle (általános) támadások ellen. Ezért eleve abból indultam ki, hogy WordPress-re van millió kiegészítő, van pár (elvileg) nagyon jó, ami a biztonságért felel (pl. Wordfence), így némi kompromisszummal, de tudom a 2 világot (saját kódok szabadsága + WordPress biztonsága) kombinálni.
Régebben amikor WP-t tanultam, akkor ajánlották és használtam a Wordfence plugint, azokból a reportokból láttam, hogy mennyi mindent megfogott. Fogalmam sincs, hogyan kell/lehet egy weblapot/tárhelyet másképp megvédeni, és védeni pedig sajnos van mitől, nem a backup-ok visszaállításával szeretném az időmet majd tölteni.
Na de ez teljesen más téma (security), amihez még annyira sem értek, mint az SQL-hez (és az sem sok...
), szóval muszáj vagyok már kész megoldásokat és rendszereket használni, mert erre tényleg nincs már időm/energiám 0-ról megtanulni (mert elég nagy témakör, ha jól sejtem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), szóval muszáj vagyok már kész megoldásokat és rendszereket használni, mert erre tényleg nincs már időm/energiám 0-ról megtanulni (mert elég nagy témakör, ha jól sejtem.)